Administrator Dynloth Napisano 20 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2016 Pewnie, że tak już o tym myślałem zrobimy takie same koszulki z logiem WA i nickami z tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 24 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 Dobra plan jest taki: 8 kwietnia Trójmiasto- Rekrut 29/30 kwietnia Myślenice- Wolontariat 14 maja Wrocław- Classic 27 maja Warszawa Nocny Rekrut ?(jeszcze nie ma daty, prawdopodobnie październik) Silesia Hardcore Ktoś chętny? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 24 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 ja może na warszawę się skuszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 24 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 O co chodzi z tym w Myślenicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 24 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 @FarGoo jak się zdecydujesz to pisz to się zobaczymy @Gralu w Myślenicach będę jako wolontariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 24 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 Tak myślałem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 24 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 A w których będzie bieg przez te przeszkody? Bo nie ogarniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 24 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 W każdym ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 24 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 No to chyba że tak D: Jak nie wyjadę na szkółkę do legionowa to chętnie biorę udział we wszystkich 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 24 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 @Dynloth no i taka postawa mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 25 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2016 Ja się już półtora rokubwybieram jak nie więcej, miałem teraz na ten nocny w Myślenicach ale robiłem kurs sladochronowy i hajsu brakło. Mam nadzieję, że dam rade w kwietniu do Myślenic, jak tylko kasa będzie no i to chyba jeden z najlepszych terminów przed maturą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 25 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2016 No to ja też tyle się wybieram i wybrać nie mogę Na spadochron masz kurs? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 25 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2016 Już zrobiony ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 25 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2016 I możesz sam skakac czy z kims musisz? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 25 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2016 W jakim sensie sam? No skaczemy tylko w aeroklubie, w którym robiliśmy kurs i skaczemy sami metodą na line, jest z nami jeden instruktor w samolocie, który wyskakuje ostatni ale On zawsze jest pierwszy na ziemi ??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 25 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2016 musze pogadać z moim wójtem i wtedy ci powiem co i jak on jeździ na runmagedony ;) ale najpierw przygotować się muszę kondycyjnie kardio wdrożone w trening także w 2017 widzimy się na runmagedonie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 26 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2016 Tylko nie przygotuj się za bardzo @FarGoo bo będę w tyłach Gralu bo widziałem jak niektórzy są przypięci chyba do instruktora i razem skaczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 26 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2016 A to skaczą w tandemie ale wtedy nie mają takiego kursu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 26 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2016 A no to ja chcę normalny. A w Runmageddonie nie ma żadnych skoków większych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 26 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2016 Znajdą się jakieś Np skok z 6 metrów na poduszkę powietrzną lub Indiana Jones do wody 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 26 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2016 O Indiane Jonesa widziałem na filmikach ??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Bajeczka Jadę tam xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 27 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Ja mam tylko nadzieję, że was tam serio zobaczę a nie skończy się na gadaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 27 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Jeśli tylko będzie hajs to do Myślenic bym pojechał, akurat tak przed maturami.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Ja pojadę o ile nie wyjadę do legionowa jak już wcześniej wspominałem. A jak już pojadę to zrobię Wam i sobie koszuleczkę jakąs fajną firmową. D: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi