Gralu Napisano 27 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Ta biała nie będzie? ^^ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 27 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Trzymam was za słowo A jak nie przyjedziecie to będę was gnębił jak wy mnie z flagą xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 27 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Ja tam nie gnębie xD Nic do Twej flagi nie mam?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 A ja mam i masz ją zrobic. Tak będzie biała ale z innym wzorem żeby lepiej było ubrudzić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 27 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Dominik zobaczysz moją flagę na żywo na runmageddonie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 27 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Róbcie screeny !!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Kurde ale ile czasu do tego jeszcze jest 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 27 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Dominik gdzie się człowiek spieszy tam się diabeł cieszy xD Bądź cierpliwy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Ej no ale życie jest krótkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 27 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Dobra no mistrzu specjalnie dla Ciebie przyspieszę swoją naukę flagi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 27 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 I nauczy się dzień przed Runmageddonem xD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 27 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Tak już mam, że wszystko robię na ostatnią chwilę xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 27 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Zapraszam Im szybciej się zapiszecie tym lepiej, bo liczba miejsc na serie ograniczona 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 27 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Mnie strasznie kuszą Myślenice, bo to górskie tereny a na Wawie chyba tak nie będzie frajdy. Ale kurde pobiegłbym sobie tam z Wami ale nie wiem jak z maturami... Ach ten maj... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 27 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Według relacji ludzi to czasami poza górami są nawet bardziej górskie warunki xD A Frajda będzie wszędzie uwierz mi W Myślenicach też będę ale raczej tylko jako wolontariusz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 Kurde a co jak się zapiszę a później wyjadę i nie będę mógł jechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 28 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 @Dynloth możesz się zapisać teraz a start opłacić dopiero jak będziesz miał pewność 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reidar Napisano 28 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 Tylko miej na uwadze, że im bliżej startu zapłącisz, tym droższa cena 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 28 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 Ale.i tak chyba to nie.jest takie drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 28 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 Trochę drogie jest Ale warto, nie żałuje ani jednej wydanej na to złotówki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 I za to się koszulkę dostaje tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 28 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 Koszulkę, medal i bandane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 Biere Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 28 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 To się zapisuj szybko bo mało miejsc zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 A na jaki się zapisac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi