Administrator Dynloth Napisano 20 Grudnia 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Siema jaką choinkę preferujecie? Naturalna, sztuczna? Duża mała? Kolorowa, jednolita? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 20 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Ja nie mam prawa glosu, choinke kobiety ubierają, ja się nie mogę wtrącać??? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 20 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Hahah jak kolega wyżej xD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 20 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 @Tiger ??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 20 Grudnia 2016 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 No to tak jak i u mnie ale ja wolę sztuczną, dużą i kolorową 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 20 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Ja takżę xD Paniętam czasy jak miałem taka dużą choinke, nie dostawałem do czubka... A było to jak ja jeszcze byłem 60 kg młodszy??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 20 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Ja jakbym miał coś do powiedzenia to wybrałbym prawdziwą Klimacik lepszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 20 Grudnia 2016 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Ale te opadające igły mnie wkurzały I pomyśl ile choinek umiera co święta A u Was też czubek zakłada głowa rodziny czy to tylko tradycja której się nie stosuje? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 20 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Nie stosuje się u mnie tej tradycji ;) Tyś głupi z tym HS? A co jak choinka ze mną jebnie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 20 Grudnia 2016 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Hahaha to obok choinki staniesz i będzie bezpieczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 20 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 A potem pójdzie klasyk: No i **** bombki strzelił??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 20 Grudnia 2016 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 xD To musisz tak zrobić że wrazie w żeby choinka na Ciebie upadłą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 20 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Zobaczy się??? Czy ja wogóle w HS ustoję jeszcze xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 21 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2016 Kto nie da rady jak nie Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 21 Grudnia 2016 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2016 Ja już dodałem teraz Wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi