Banan Napisano 21 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2016 Siema widzieliście ten filmik jak Michał Karmowski znalazł hejtera który jakiś czas temu obraził jego rodzinę i zobaczcie jaka karę mu wymyślił :) http://jotesdeka.pl/youtuberzy/znany-youtuber-michal-karmowski-odszukal-hejtera-nagral-nim-film/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 21 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2016 Jak dla mnie nauczka piękna xd 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 21 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2016 Zadarł z niewłaściwymi ludźmi xD Jak to mówi mój kolega, z memiarzami sie nie zadziera xD Internet się zemści, zobaczycie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 21 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2016 Piękna sprawa I bardzo mądre zachowanie Michała że nie obciążył finansowo rodziców chłopaka tylko wymyślił karę uderzającą tylko i wyłącznie w niego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 21 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2016 Racja, kara i sposób jej egzekwowania godny podziwu :) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 21 Grudnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2016 Dla mnie też piękny pomysł i muszę przyznać że dość nietypowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 21 Grudnia 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2016 Coś pięknego Dobry gest z jego strony, żeby było więcej takich ludzi, ale z drugiej strony hejterów są miliony i tego dziadostwa nigdy się nie wyplewi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 21 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2016 Ja napiszę tylko jedno... #JAGLAKTEAM ??? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi