Quake Napisano 10 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 Jaka jest Twoja obecna motywacja do treningów? :) Ja naogladam się filmików z dobrymi zawodnikami i potem ulubione utwory na trening i jest dobrze :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 10 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 Moja motywacja jest aktualnie taka że chce zacząć zarabiać na tym co lubię więc muszę być coraz lepszy żeby zdobyć kiedyś klientów ^^ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Stycznia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 Ja mam to samo co @Tiger, też planuję poszerzyć jeszcze kwalifikacje, żeby w przyszłości żyć tylko ze sportu :) Ja siebie motywuję muzyką przeważnie i tym, że kiedyś chcę być najlepszy, lub chociaż robić rzeczy które chce :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi