Administrator Dynloth Napisano 23 Stycznia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 Siema, podrzucam filmik który na pewno się komuś przyda, szczególnie osobom początkującym. Jeżeli bolą Was przedramiona, przeważnie przy ćwiczeniach technik, typu MuscleUp, BackLever, HumanFlag, Planch to polecam wykonywanie masażu mięśni przedramienia. W filmiku poniżej świetnie jest przedstawione jak to poprawnie wykonywać. Niektórzy mają problemy z przedramieniem tak jak np. @Bern a niektórzy nie, tak jak ja :) Ty do jakiej grupy należysz? :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 23 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 Ten ból już dawno mi minął myślę że to po prostu przyzwyczajenie ciała do naszych treningów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 23 Stycznia 2018 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 Swoją drogą gdybyśmy wiedzieli o tym filmiku to moze by Ci pomogło ? Pamiętam jak marudziłeś że Cię boli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 23 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 Wiesz ja już dawno to oglądałem Ale to był zupełnie inny ból i wątpię żeby to pomogło bo ten ból był tylko wtedy gdy ćwiczyłem i mocno pracowało przedramię mi się wydaje że było słabe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 23 Stycznia 2018 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 Hmm, no to nie wiem, ale też przydałoby się rozkminic sposób na to, na przyszłe pokolenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endriu Napisano 16 Marca 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2021 Panowie i panie potwierdzam działanie tego zabiegu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi