Bartolele Napisano 7 Marca 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2018 Cześć wszystkim Jestem Bartek, lat 17. Zaraz stuknie 18-stka Zaczynam swoją przygodę z kalisteniką i myślę, że jestem w dobrym miejscu Lubie wszelakie sporty. Styczność z ćwiczeniami mam jakoś od roku, tylko że nie systematycznie(zamierzam to zmienić) Jestem energiczną osobą, lubię wyzwania, nigdy się nie poddaję i walczę o swoje cele. To tak w skrócie o mnie Pionaa!! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Marca 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2018 Witamy w rodzinie, od tej pory możesz na nas liczyć, pomożemy Ci osiągnąć Twoje cele. Trzymam kciuki i powodzenia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 9 Marca 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2018 W dniu 7.03.2018 o 23:15, Bartolele napisał: myślę, że jestem w dobrym miejscu Lepiej trafić nie mogłeś, na forum jest duuuużo wiedzy na temat Street Workoutu i Kalisteniki, dodatkowo jest mocna ekipa trenujących która zawsze Ci pomoże. Witamy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 9 Marca 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2018 Hej, witamy w ekipie W dniu 7.03.2018 o 23:15, Bartolele napisał: Jestem energiczną osobą, lubię wyzwania, nigdy się nie poddaję i walczę o swoje cele. No to niedługo wejdzie planch 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi