Dupson1234 Napisano 8 Marca 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2018 Hejka cześć wszystkim mam na imię Mateusz mam 15 lat i chciałbym ćwiczyć street workaut ,ale nie wiem od czego zacząć mam nadzieję ,że pomożecie pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Marca 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2018 Siemanko pewnie ze pomożemy, przygotujemy Ci plan treningowy i poprowadzimy w treningach z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 9 Marca 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2018 Siema oczywiście możesz liczyć na pomoc każdego z forum. Witamy w ekipie i życzę Ci samych sukcesów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 9 Marca 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2018 Hej, moja rada to bierz plan treningowy od naszych chłopaków, albo sam sobie ułóż, zakładaj dziennik treningowy i pod nadzorem trenujących jesteś skazany na sukces Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi