Anbiure Napisano 11 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Cześć, Jestem Aleksander Mieszkam W Gdyni. Mam 18 lat. Ze Sportu, to trenuję Karate Shotokan już 10 rok. Swego czasu trenowałem też Capoeire jakieś 1,5 roku. A od dwóch lat trenuję trochę Parkour i Freerun, gdzie około rok temu odkryłem u mnie klub sportowy zajmujący się się właśnie tymi sportami, i zapisałem się do niego. W klubie wciągnąłem się również bardzo w Tricking, w który teraz chyba najbardziej się angażuję. O Street Workout dowiedziałem kilka miesięcy temu od kolegów z klubu, którym "skakanie" za bardzo nie wychodziło, ale za to od dłuższego czasu siedzą w SW. Pokazali mi co to jest, i bardzo mnie tym zaintrygowali. Przez co jakiś czas temu postanowiłem zacząć trenować to na poważnie, i znalazłem tę stronkę. Po za tym, bardzo lubię je?dzić terenowo na rowerze, oraz bawię się w tworzenie utworów muzycznych na takich programach jak FL Studio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 11 Lipca 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Witaj. Widzę, że mamy wiele wspólnego. ;p Też trenowałem Shotokan, tyle że przez 7 lat. ;p Przygotujemy Cię do treningów Street Workout i postaramy się nauczyć Cię różnych technik SW. Też się bawiłem FL Studio, ale po tygodniu odpuściłem, może chcesz się pochwalić jakimś swoim utworem? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkles Napisano 11 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 11 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Siemasz :DD I ja bawilem sie w fl studia ale tez mi sie znudzilo bo za duzo funkcji :DD jak masz jakis fajny kawalek to wrzucaj :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anbiure Napisano 11 Lipca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 ]Zależy, co kto lubi z muzyki. Staram się tworzyć po trochu z każdego gatunku. Na internet za bardzo nie wrzucam, ale mam zrobionych naprawdę dużo utworów. Tu macie moje najnowsze dzieła, (nie dodałem do nich jeszcze żadnych efektów, płynnych przejść i ich nie nazwałem) http://anbiure.wrzuta.pl/audio/1jZ3gLJkDPZ/anbiure_-_club http://anbiure.wrzuta.pl/audio/9iamnjUb7i3/anbiure_-_drums_and_bass zauważyłem, że ta wrzuta strasznie zjeżdża z jakości. macie tu mój kanał na wrzucie, i na YT, trochę tam tego jest, ale większość jeszcze nie sko?czona, a finalnych wersji, nie wrzucałem http://anbiure.wrzuta.pl/wrzucone/audio http://www.youtube.com/user/Anbiure/videos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 11 Lipca 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Kawałki całkiem fajne, nie spodziewałem się, że w FLS można zrobić takie utwory. Szacunek i respect. Powodzenia w dalszym tworzeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkles Napisano 12 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Kawałki fajne, ale nie są to niestety moje klimaty Powodzenia w dalszym tworzeniu muzyki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 12 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Nie myślałeś o przerzuceniu się na jakiś lepszy program? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 12 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 ja osobiscie lepszego programu nie znam Tu jest nieskonczenie wiele mozliwosci ;p trzeba tylko czasu i chęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anbiure Napisano 12 Lipca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 W dzieci?stwie, to bawiłem się na ejay. Próbowałem też, robić na programie Ableton, ale nie ogarniam go za bardzo i jest dla mnie dość nieprzejrzysty. Znam jeszcze Acid Music Studio ale z nim nie miałem żadnej styczności. Jak do FLa wrzuci się mnóstwo sampli perkusyjnych i wgra pluginy to można wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 13 Lipca 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Długo trzeba się bawić, żeby ogarnąć ten program? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anbiure Napisano 13 Lipca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Do FLa w sumie nie. Na podstawy wystarczą jakieś 2 godziny czytania i oglądania poradników z internetu. :D Mi bez nich zajęło to jakieś 2 miesiące. A jeśli chodzi o zaawansowane opcje i różne efekty i suwaczki to po 3 latach nie znam sporej części. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 13 Lipca 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 No to i tak sporo się nim bawisz. To dla własnej przyjemności? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anbiure Napisano 14 Lipca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Tak, robię to raczej, dla siebie i czasem dla znajomych. Raz na jakiś czas, wejdę sobie i coś pokombinuję. Wykorzystywałem też, do filmów do szkoły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 14 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 A pod rap? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anbiure Napisano 14 Lipca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Sam pod rap, tylko trochę robiłem. Ale w FL jest naprawdę masa sampli perkusyjnych, pod hip hop i rap. Jest, też naprawdę dużo innych efektów, hitów czy nawet już pojedynczych rapowanych zda?. Tylko żeby miało to ręce i nogi to trzeba zmniejszyć tępo utworu tak do 90/80 I naprawdę fajne bity wychodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 15 Lipca 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 W razie tworzenia muzyki pod hymn strony, będę wiedział do kogo się zwrócić. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kraniec221 Napisano 15 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Witaj :D Ja w FL'u bawiłem się jakieś 2h i stwierdziłem, że to nie dla mnie ;P Progresu życzę ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 17 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 To według Ciebie ten program jest dobry? I w jakim czasie go ogarnąłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anbiure Napisano 17 Lipca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Inne programy, może i są lepsze, jednak FL w porównaniu do innych jest o wiele łatwiejszy w obsłudze i bardziej przejrzysty. A efekt ko?cowy jest niemal identyczny.;D Ja sam go ogarniałem,(nie liczę tu okresu tylko sumę spędzonego nad programem czasu) to jakieś 20 godzin i zna się wtedy wszystkie przydatne funkcje, oczywiście jest ich o wiele więcej, ale bez problemu można bez nich się obejść, a i tak ich się prawie wcale nie używa. A jeśli liczyć czas z wszelakiej maści poradnikami z internetu i wszystko się zapamięta:) to czasowo wyjdzie jakieś 5/7 godzin i można już robić utwory zbliżone do profesjonalnych nagra? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi