Lisek Napisano 25 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Witam wszystkich. Jestem Damian, mam 19 lat i pochodzę z Gniezna. Uko?czyłem Liceum Ogólnokształcące. Prawdopodobnie studiować będę w Szczecinie na Akademii Morskiej. Dawno temu trenowałem Karate Shotokan, niestety za dużo z treningów nie pamiętam. ćwiczyłem sporadycznie, robiłem podstawowe ćwiczenia takie jak pompki czy brzuski. Ale od matur zacząłem regularnie chodzić na siłownie, ponieważ planowałem się dostać do Wyższej Szkoły Oficerskiej Wojsk Lądowych we Wrocławiu. Mam rozpisany trening (już drugi) typowo na górne partie mięśni by móc jak najwięcej się podciągnąć na drążku. Moje zainteresowania... W sumie wszystko i nic. Waszą stronkę znalazłem właśnie dzisiaj jak szukałem więcej informacji o BarBrothers. Ich filmik widziałem już dawno temu, ale dzisiaj ponownie wpadł mi w ręce i postanowiłem coś ze sobą zrobić by wyglądać w jakimś stopniu jak oni ;s. Liczę na Waszą pomoc :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sil Napisano 25 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Siema, widze że zarejestrowałeś się pod moją ksywką xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Napisano 25 Lipca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 U mnie Lisek nie spełnia tylko roli ksywki ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sil Napisano 25 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Masz tak na nazwisko (tak, lub bez dwóch ostatnich literek), zgadłem? Bo ja też xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARD3R Napisano 25 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Witam. PS: Też teraz zaczynam studia na US w Szczecinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Napisano 25 Lipca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Tak zgadłeś :] Prześwietne nazwisko. Wolałbym do Gdyni na tą Akademie, ale za pó?no papierki tam złożyłem :] Więc jestem gdzie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 26 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Jakie zbiegi okoliczności. Witaj kolego. Każdy chętnie Ci pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matt1994 Napisano 26 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Mam pytanie odnośnie matury, czy przygotowywałeś się do niej jakoś specjalnie czy tylko to co za zajęciach fakultatywnych i lekcjach? I jak ci poszło? W przyszłym roku ja będę zdawał. Jestem w tym samym wieku co ty jednakże nie otrzymałem promocji do następnej klasy w trzeciej gimnazjum... Powodem tego było moje szczeniackie zachowanie. żałuje, ale czasu się nie cofnie.Podobnie tak jak ty interesuję się wojskiem i chciałbym się po maturze (o ile ją zdam) dostac do podoficerskiej szkoły wojsk lądowych w Toruniu. Pozdrawiam i życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flash Napisano 26 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Zawsze warto jest się dodatkowo przygotować do matury. To co było na lekcjach jest bardzo ważne, a każda Twoja nauka w domu korzystnie wpływa na Twoja wiedzę. Jeżeli nie zadałeś to powtórnie piwtarzales klasę, przez co mogłeś utrwalić swoją wiedzę. Bąd? dobrej myśli i nie patrz w przeszłość. Co było to było już tego nie zmienisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Napisano 27 Lipca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 No ja za specjalnie nie powtarzałem do matury. Z wyników jestem zadowolony choć mogło by być o wiele lepiej. Miałem korki z angola bo zdawałem rozszerzenie, a świetny nie jestem w językach ;]. Tak samo miałem korki z polaka bo nie potrafię pisac dobrze prac... Moje wyniki to 60%-polski z czego jestem mega zadowolony 80%-matma, gdybym uważniej czytał polecenia miałbym 90... 98% angol podstawa i 56% roz dla mnie to bajka. Pisałem jeszcze dodatkowo fizyka pod i gegre roz, ale te wyniki są zbyt słabe by o nich mówić. Ja nie dostałem sie do Wrocka ponieważ nie miałem rozszerzonej matmy i przez to straciłem sporo pkt. Więc jeżeli planujesz związać swoją przyszłość z wojskiem polecam gorąco Wrocław ;]. Będziesz potrzebował tam rozszerzonego angola ponad 50% i rozszerzonej matmy również ponad 50%. Zamiast matmy możesz zdawać fizykę, chemię lub infe. U nich rozszerzenie liczone jest 1%-1pkt, a podstawa 1%-0,4 pkt . Oczywiście polecam przygotować się do matury bo nic nie stracisz, oprócz czasu, ale w nauke warto inwestować! :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flash Napisano 27 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Tak, dokładnie. :D No to gratuluję wyników. Większość osób chce tylko żeby zdać, a Ty z takimi wynikami to mistrz. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 27 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Typowo ;p mistrz haha :D ja mature olalem i mialem okolo 45 % ze wszystkiego i jestem mega zadowolony bo nie tracilem czasu na nauke xD więc jak dla mnie "matura to bzdura" :DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flash Napisano 28 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Ciekawe jak będzie teraz z maturą. Jak nie zdam to się załamie, ;d A Ty Tedzio12 pisałeś podstawową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARD3R Napisano 29 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Ja też nie kułem. Polski pisemny 71, geo roz. 58, niemiecki 70 i matma 84. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flash Napisano 29 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Kurde, reż bym tak chciał. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 29 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Tak, pisalem podstawowa na ustnej z polskiego nawet prezentacji nie umialem a cos tam mowilem po prostu i 6 pkt dostalem :DD Jak dla mnie matura nie jest potrzebne bo nie ide na jakies super wymagajace studia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Napisano 29 Lipca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Boże z ustnego polaka zapomniałem pracy. I uklulałem te 9 pkt :D Z angola bylo 26 pkt. Ale np z fizyki jak pisałem to wszedłem i wyszedłem. Aż 8%... Nie była mi do niczego potrzebna i wgl jestem trochę tuk z tego... Tak samo z gegra roz. Ledwo na 32 %, więc gratki kolego za te ponad 50% :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flash Napisano 30 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Może i jest niepotrzebna, ale maturą w życiu to jest jakiś etap. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi