MerDano Napisano 16 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Yo chłopaki i dziewczyny! Pseudo z znajomych trenujących, Merdano, chyba się wzięła m. in. od tego, iż myliłem nazwisko Franka :D. Mam na imię Kuba, I'm 17. Starsi mogą mnie znać pod pseudonimem Scyther ;>. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 16 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Witamy z powrotem ; D Przywróćmy forum dawną świetność. Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 16 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Kolejna osoba ze starszyzny witaj:DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 16 Grudnia 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 ScyTher? ;D Kurde w życiu bym nie powiedział, żę to Ty. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 17 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Wazzap bro! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reidar Napisano 19 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Własnie czemu tak Witek Merdano i what what what is going on? Nie wiem czy czegoś nie przegabiłem, bo nie wiem za cholercie czemu nick zmieniłeś. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi