marcc1997 Posted August 7, 2013 Report Share Posted August 7, 2013 Witam Czytam forum kilka dni, ale dzisiaj dopiero założyłem konto. Nazywam się Marcin, mam 16 lat i idę do Liceum. Interesuję się sportem, dosłownie każdym, nawet szachami, ale najbardziej lubię trenować siłę i wędkować. Przez prawie 2 lata ćwiczyłem taekwon-do bez większych sukcesów w plusie. Najdalej zaszedłem do półfinału w Mistrzostwach Polski, ale uległem pó?niejszemu mistrzowi (po 1 rundzie prowadziłem, ale w drugiej dałem się trafić kopnięciem w głowę i nie nadrobiłem strat ..) Pół roku temu zrezygnowałem z ćwicze? i przez następne 4 miesiące ćwiczyłem z ćiężarami, potem 2 miesiące przerwy, która trwa do dzisiaj. Zamierzam zaczynać ćwiczyć, a bardzo spodobało mi się SW i chcę dąrzyć do osiągnięcia dobrej formy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiola88 Posted August 7, 2013 Report Share Posted August 7, 2013 Witaj w drużynie! Dużo wytrwałości i motywacji życzę! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flash Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 Siemanko. Pomożemy Ci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banan Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 Witaj! Masz tu wszystko co jest Ci potrzebne, żeby dobrze zacząć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcc1997 Posted August 9, 2013 Author Report Share Posted August 9, 2013 Naprawdę świetna strona i wspaniali ludzie, będę polecał tą stronę znajomym Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted August 9, 2013 Administrator Report Share Posted August 9, 2013 Witaj na stronie ludzi połączonych wspólną pasją. Dziękuję. Szybkich efektów życzę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts