marcc1997 Napisano 7 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Witam Czytam forum kilka dni, ale dzisiaj dopiero założyłem konto. Nazywam się Marcin, mam 16 lat i idę do Liceum. Interesuję się sportem, dosłownie każdym, nawet szachami, ale najbardziej lubię trenować siłę i wędkować. Przez prawie 2 lata ćwiczyłem taekwon-do bez większych sukcesów w plusie. Najdalej zaszedłem do półfinału w Mistrzostwach Polski, ale uległem pó?niejszemu mistrzowi (po 1 rundzie prowadziłem, ale w drugiej dałem się trafić kopnięciem w głowę i nie nadrobiłem strat ..) Pół roku temu zrezygnowałem z ćwicze? i przez następne 4 miesiące ćwiczyłem z ćiężarami, potem 2 miesiące przerwy, która trwa do dzisiaj. Zamierzam zaczynać ćwiczyć, a bardzo spodobało mi się SW i chcę dąrzyć do osiągnięcia dobrej formy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiola88 Napisano 7 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Witaj w drużynie! Dużo wytrwałości i motywacji życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flash Napisano 8 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Siemanko. Pomożemy Ci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 8 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Witaj! Masz tu wszystko co jest Ci potrzebne, żeby dobrze zacząć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcc1997 Napisano 9 Sierpnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Naprawdę świetna strona i wspaniali ludzie, będę polecał tą stronę znajomym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 9 Sierpnia 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Witaj na stronie ludzi połączonych wspólną pasją. Dziękuję. Szybkich efektów życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi