tomek1997 Napisano 8 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Mam na imię Tomek co pewnie widać po nicku :P Po wakacjach idę do liceum no a w klasie przewaga dziewczyn a jako że nie mam dziewczyny a chciałbym mieć to sami rozumiecie :D nigdy nie byłem bynajmniej jakimś osiłkiem, po prostu zależy mi na zwiększeniu siły i poprawie sylwetki tu i tam :D nie chcę być drugim Hardcorowym Koksu tylko trochę przypakować, wiecie, z resztą w nowej szkole jest siłka także tam też można się wspomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 9 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Siemanko, to czy będą efekty i w jakim czasie zależy tylko i wyłącznie od Ciebie. Od Twojej determinacji i od Twojego organizmu. ćwicząc planem stworzonym przez Dynlotha, powinieneś być zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 9 Sierpnia 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Witaj, u Nas znajdziesz wszystko, odnośnie budowy wysportowanej sylwetki i stworzeniu żelaznej siły. ;] Wszyscy chętnie Ci pomogą. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkles Napisano 9 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Hej Powodzenia w treningach i w nowej szkole :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mini Napisano 9 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Siemanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flash Napisano 9 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Witaj, powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek1997 Napisano 9 Sierpnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Nie dziękuję za te wszystkie życzenia powodzenia żeby nie zapeszyć :D ale jest mi miło, mam nadzieję że dostanę plan który będę w stanie zrealizować a zarazem efekty będą zadowalające :D dzięki za wszystko i nawzajem powodzenia w treningach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 9 Sierpnia 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Dzięki, zaraz właśnie zajrzę do Twojego planu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek1997 Napisano 10 Sierpnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 nie mogę napisać parametrów, bo administrator strony na której was zareklamowałem usuwa komentarze z reklamami itp. ..... nic zareklamuję was gdzieś indziej i prześlę link albo screena :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek1997 Napisano 11 Sierpnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 powinno być już wszystko ok :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 11 Sierpnia 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Znalazłeś już swój plan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi