tomek1997 Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 Mam na imię Tomek co pewnie widać po nicku :P Po wakacjach idę do liceum no a w klasie przewaga dziewczyn a jako że nie mam dziewczyny a chciałbym mieć to sami rozumiecie :D nigdy nie byłem bynajmniej jakimś osiłkiem, po prostu zależy mi na zwiększeniu siły i poprawie sylwetki tu i tam :D nie chcę być drugim Hardcorowym Koksu tylko trochę przypakować, wiecie, z resztą w nowej szkole jest siłka także tam też można się wspomóc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banan Posted August 9, 2013 Report Share Posted August 9, 2013 Siemanko, to czy będą efekty i w jakim czasie zależy tylko i wyłącznie od Ciebie. Od Twojej determinacji i od Twojego organizmu. ćwicząc planem stworzonym przez Dynlotha, powinieneś być zadowolony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted August 9, 2013 Administrator Report Share Posted August 9, 2013 Witaj, u Nas znajdziesz wszystko, odnośnie budowy wysportowanej sylwetki i stworzeniu żelaznej siły. ;] Wszyscy chętnie Ci pomogą. Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turkles Posted August 9, 2013 Report Share Posted August 9, 2013 Hej Powodzenia w treningach i w nowej szkole :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mini Posted August 9, 2013 Report Share Posted August 9, 2013 Siemanko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flash Posted August 9, 2013 Report Share Posted August 9, 2013 Witaj, powodzenia! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomek1997 Posted August 9, 2013 Author Report Share Posted August 9, 2013 Nie dziękuję za te wszystkie życzenia powodzenia żeby nie zapeszyć :D ale jest mi miło, mam nadzieję że dostanę plan który będę w stanie zrealizować a zarazem efekty będą zadowalające :D dzięki za wszystko i nawzajem powodzenia w treningach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted August 9, 2013 Administrator Report Share Posted August 9, 2013 Dzięki, zaraz właśnie zajrzę do Twojego planu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomek1997 Posted August 10, 2013 Author Report Share Posted August 10, 2013 nie mogę napisać parametrów, bo administrator strony na której was zareklamowałem usuwa komentarze z reklamami itp. ..... nic zareklamuję was gdzieś indziej i prześlę link albo screena :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomek1997 Posted August 11, 2013 Author Report Share Posted August 11, 2013 powinno być już wszystko ok :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted August 11, 2013 Administrator Report Share Posted August 11, 2013 Znalazłeś już swój plan? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts