Trenn Napisano 5 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 LittleBoy czemu miałby miec problemy z nerkami? Problemy z nerkami mogą występować przez z wielu przyczyn, nie sądze aby kreatyna była ich głownym powodem. Musiałbyś dawkować kreatyne na poziomie +/- 40g lub więcej codziennie przez długi okres czasu aby narząd jakim jest nerka mógł ulec zniszczeniu. Oczywiście mogę się mylić , nikt nie jest nieomylny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 5 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Pamiętajcie, że kreatynę znajdziemy praktycznie w każdym mięsie, także w naszym i nasz organizm również go produkuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 5 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Ale w mięsie będzie ok 1g/1 kg więc to nie są duże ilości, są to ilości które mozemy pominąć gdy rozpoczynamy suplementacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomson Napisano 5 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Zdecydowałem.. Dziś była już pierwsza porcja, świetny smak ananasowy. DT-10g po i przed treningiem DNT-albo nie biore bo dobrze się odżywiam i mam diete albo czasami 5g. Można zamknąć albo przypiąć dla innych :D SIŁA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 5 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Dużo 20.. już zjedz troszkę .. :D daj już po 5 czy coś .. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleBoy Napisano 5 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Trenn nie pamiętam dobrze, ale za czym zdecydowałem się osobiście przyjmować do duuużo czytałem i pamiętam, że było coś teraz mi się wydaję, że chodziło głównie o ludzi którzy mieli problem już z niewydolnością nerek czy coś nie pamiętam wiem że coś takiego było na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 6 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Wiem, wiem trenn, co do tych liczb to nawet bym powiedział, że mniej, ale nie mam źródeł, wiec nie wierzcie mi :]. Chodziło mi o to, byście nie powariowali na punkcie kreatyny ;P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi