MerDano Napisano 17 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Siema wszystkim, jestę tu nowę. A więc nazywam się Jakub, mam 16 lat, jestem z Warszawy. SW trenuje od roku, niestety bez profesjonalnych planów, treningi nie dawały dużo efektów, choć i tak je widać . Od nie dawna znalazłem całkiem przytulną miejscówkę na trenowanie (wcześniej była tylko w domu). W Warszawie niestety nie ma grupy SW, więc trenuje sam. Jako że chce się poprawić, spiąłem dupę i wziąłem się do pracy. Od tygodnia robię plan treningowy, zbieram ćwiczenia. Jest to dla mnie dość trudne ze względów na problem ze stawami. Od jakiegoś czasu śledzę waszą stronkę i całe forum, sądzę że znajdę tu dla siebie miejsce Pozdrawiam wszystkich użytkowników. Go Hard bez opierdalania czas zacząć! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 17 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Witaj! Motywacji Ci nie brak, wiesz co chcesz robić więc dasz radę dopiac swego. :D Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcc1997 Napisano 17 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Witam i wytrwałości życzę ! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mini Napisano 18 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Witam i życzę sukcesów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawido Napisano 18 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Cześć. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 18 Sierpnia 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Witaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi