Quake Napisano 9 Sierpnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2018 Siema pochwalcie się co jecie na śniadanie zdrowego :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Sierpnia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2018 Ja przeważnie jajeczka Albo 4 sztuki na miękko, albo 4 sztuki w postaci jajecznicy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 24 Sierpnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2018 Zależy na co mam ochotę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 24 Sierpnia 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2018 Codziennie coś innego? Ja mam mało czasu przed pracą na robienie jakiś pozywniejszych śniadań:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid1996 Napisano 24 Sierpnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2018 W delegacji jajecznica z 4 jajek albo na tword lub na miękko , a gdy jestem w Polsce lub mam więcej czasu olet a to z owocami na słodko lub z serem i szynka 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 24 Sierpnia 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2018 Z serem i szynka? Podrzuć zdjęcie albo przepis bo jestem ciekaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 24 Sierpnia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2018 Też jestem ciekaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid1996 Napisano 26 Sierpnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2018 W dniu 24.08.2018 o 14:31, Quake napisał: Z serem i szynka? Podrzuć zdjęcie albo przepis bo jestem ciekaw https://youtu.be/Wj62fRoxYxA tu masz przepis smaczny i pożywny przynajmniej dla mnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 26 Sierpnia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2018 Wygląda rewelacyjnie muszę spróbować Ja to jak jem omleta to przeważnie takiego: 4 jajka, 3 łyżki mąki, łyżka cukru, 100g płatków owsianych i ogień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid1996 Napisano 26 Sierpnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2018 11 minut temu, Dynloth napisał: Wygląda rewelacyjnie muszę spróbować Ja to jak jem omleta to przeważnie takiego: 4 jajka, 3 łyżki mąki, łyżka cukru, 100g płatków owsianych i ogień Takiego też jadam na zmianę żeby nie było nudno na śniadanie, a nie próbowałeś zmielić płatków owsianych i zastąpić nimi mąkę w dodatku dodać podczas robienia omletu odrobinę mleka byl by miej suchy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 26 Sierpnia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2018 Próbowałem z mlekiem i też jest dobry bo tak jak mówisz nie jest taki suchy A co do zmielenia płatków to na to bym nie wpadł Blenderem je mielisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid1996 Napisano 26 Sierpnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2018 Godzinę temu, Dynloth napisał: A co do zmielenia płatków to na to bym nie wpadł Blenderem je mielisz? Tak blenderem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 27 Sierpnia 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2018 Cenna wskazówka tez bym o tym nie pomyślał A omleta to muszę dziś zrobić:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 30 Sierpnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2018 Na śniadanie to jem przeważnie to co większość osób zwracająych uwagę na żywienie Tj, Owsianka, Omlet, Jajka, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nela33 Napisano 1 Września 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2018 Owsianka z orzechami i sezonowymi owocami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 5 Września 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2018 Orzechy mieszasz czy któreś konkretnie Ci najbardziej smakują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nela33 Napisano 10 Września 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2018 włoskie, ewentualnie rozgniecione migdały 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Września 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2018 Trzeba spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi