Dawid1996 Napisano 13 Sierpnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2018 Mam na imię Dawid jestem z małej miejscowości pod Radomiem(jeśli 24km do miasta można tak nazwać) używam dużo emotek, ze sportem na codzień mam niewiele wspólnego gdyż jestem monterem instalacji przeciwpożarowej, pracuje w delegacji za naszą zachodnia granicą. Przez rok czasu trenował na siłowni regularnie jednak przestałem rok temu, od miesiąca zacząłem biegać i ćwiczyć robiąc pompki i robiąc ćwiczenia na mięśnie brzucha. Moim celem jest zdobycie sprawności jak mistrzowie Bern lub Dynloth 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 23 Sierpnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2018 Wszystko jest do osiągnięcia, byle dążyć do celu. Życzę wytrwałości i determinacji no i oczywiście czekam na kolejne wpisy w dzienniku 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 23 Sierpnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2018 Siemanko witamy Cię w naszej ekipie i trzymamy kciuki za szybkie efekty i osiągnięcia wyznaczonych celów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 24 Sierpnia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2018 W dniu 13.08.2018 o 15:55, Dawid1996 napisał: Moim celem jest zdobycie sprawności jak mistrzowie Bern lub Dynloth Ooo ja ❤️ Wszystko jest do zrobienia, pomożemy Ci osiągnąć Twoje cele 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi