Orcors Napisano 28 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Siemka! Czytał może ktoś tą książkę, bo przymierzam się do zakupu, jednak nie jestem do ko?ca pewien czy w jakiś sposób mi ona pomoże. Poza tym mówi się by nie oceniać książki po okładce, jednak okłada sugeruje, że może to być dosyć ciekawa lektura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Sierpnia 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Każda lektura zawiera w sobie coś czego można się nauczyć. Ja osobiście jej nie czytałem, ale na pewno będą tam ciekawe informacje. Oczywiście przez rozsądek będziesz mógł ocenić, które Ci się przydadzą, a które nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
corss18 Napisano 8 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Jeżeli chodzi o tą książkę mam ją w posiadaniu czytałem :D cała lektura opiera się na podstawowych technikach jakimi są przysiady zwykłe oraz pistolety ; Pompki na jednej ręce ; opiera się ona na starej metodzie im wiecej powtórze? zrobisz w dniu tym lepiej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 29 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Całkiem dobra, czytałem. Zawiera w sobie głównie progresje do pistoletów , pompek na 1 ręce oraz opisuje metodę smarowania gwintów.Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sleepy Napisano 4 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 nie ma jak to dobra lektura = ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin3001 Napisano 19 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Również czytałem i książka nie ogranicza sie tylko do pistoletów, pompek na jednej ręce i smarowaniu gwintów. Tak naprawdę omawia ona wiele technik, które powodują nawet natychmiastowy przyrost siły przydatne np. pull upa na 1 rece. Techniki generowania wysokiego napięcia oddech siły itp. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-man Napisano 20 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Kup, czytałem. Techniki opisane przez Pavla są niesamowite. I co najważniejsze - działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi