sidyk Napisano 31 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Witam wszystkich serdecznie, właśnie odkryłem stronę i jak każdy łatwo się domyśli zaczynam swoją przygodę ze street workout'em. Z tego co zdążyłem już zauważyć, panuje na stronce miła i przyjazna atmosfera, a to chyba podstawa :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkles Napisano 31 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Hej hej :D Mam nadzieję, że będziesz się z nami dobrze bawił :D Jeśli masz jakiś problem od razu pytaj Miłych treningów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 31 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Witaj, czuj się jak wśród swoich :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 31 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Siemanko, spodoba Ci się u Nas. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Planu Napisano 31 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Takie pytanko mam. Skąd dowiedziałeś się o tym forum ? //by Goku poprawa ortografii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fRz Napisano 31 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 siemanko wytrwałości w treningach życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maddog Napisano 31 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Witaj na pokładzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forcer Napisano 31 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Siemankoo xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 31 Sierpnia 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Witaj przybyszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik Napisano 18 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Witam Cię serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 18 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Siema. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik Napisano 18 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Witam Cię serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi