Aggro Napisano 9 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Przeglądając dziś tak zwane INTERNETY natrafiłem na coś co przykuło moją uwagę, a mianowicie na coś co kryje się pod nazwą Bigoreksja : Wygląda na to, że jeżeli jeszcze się nie zaraziłeś to na pewno jesteś w grupie podwyższonego ryzyka //Edit by @Dynloth [small]1. Użycie tagu YouTube. [/small] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 9 Września 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 "Prawie każdy mężczyzna chciałby być umięśniony." Pff, fajnie, tylko że ja widzę coraz więcej Bieberów. No kurde, też jestem chory, trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 9 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Chyba większość na tym forum jest chora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 9 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Kurde no ja też. ;D To możemy opatentowac na to leki. :D Może by się udało z placebo. ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flash Napisano 11 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Albo zostać lekarzem od tej choroby. Ale jak wszyscy jesteśmy chorzy, to jak zostaniemy lekarzami? ;d A tak na poważnie, to jak dla mnie nie jest chorobą, tylko dążeniem do wyznaczonego celu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi