Jump to content
Workout Athletes

Powitanie [Tafid]

Tafid
 Share

Recommended Posts

Siemanko. Jestem z Olsztyna (warm.-mazursk.) Nigdy nie byłem , i nie widziałem treningu SW (bynajmniej w "riiallu"). Zajarałem się tym oglądając ponownie po jakimś czasie filmikami SW. chciałbym zacząć trenować. Nie wiem czy jestem aż tak " napalony" gdyż nie widziałem tego/nie uczestniczyłem w tym, więc też nie wiem cdo ko?ca. Tak czy inaczej, Witajcie. Pozdrawiam, piona

• Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Powiem ci tak, że fajne uczucie podnosić 100 kg na siłowni, ale jeszcze lepsze robić Back Lever, Front Lever, czy Muscle Up :D I siła też się nie?le wyrabia przy SW, tak więc witamy w załodze, napisz podanie o plan i zaczynaj jak najprędzej, bo im szybciej tym lepiej

Miki napisał(a): Powiem ci tak, że fajne uczucie podnosić 100 kg na siłowni, ale jeszcze lepsze robić Back Lever, Front Lever, czy Muscle Up :D I siła też się nie?le wyrabia przy SW, tak więc witamy w załodze, napisz podanie o plan i zaczynaj jak najprędzej, bo im szybciej tym lepiej
i tak nie rozumiem wiekszosci znaczen. A tak offtopujac - właściwie co to te "dipy"? Może jest jakiś "słowniczek" na forum?
InneCzasy napisał(a): Cześć Tafid. Ja ostatnio wyczaiłem na eurosporcie jakieś zawody i spodobało mi się na tyle, że postanowiłem przyłączyć się do trenujących na ulicy.
Banan napisał(a): Witaj Kolego, dobrze robisz że się za to bierzesz, bo za kilka lat będzie to ćwiczone wszędzie a za ten czas będziesz już wymiatał. :D Witaj w rodzinie. ;p
Dziękówa za dobre słowa. Jeszcze raz "Elo, elo" ^^.