Tafid Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 Siemanko. Jestem z Olsztyna (warm.-mazursk.) Nigdy nie byłem , i nie widziałem treningu SW (bynajmniej w "riiallu"). Zajarałem się tym oglądając ponownie po jakimś czasie filmikami SW. chciałbym zacząć trenować. Nie wiem czy jestem aż tak " napalony" gdyż nie widziałem tego/nie uczestniczyłem w tym, więc też nie wiem cdo ko?ca. Tak czy inaczej, Witajcie. Pozdrawiam, piona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 Powiem ci tak, że fajne uczucie podnosić 100 kg na siłowni, ale jeszcze lepsze robić Back Lever, Front Lever, czy Muscle Up :D I siła też się nie?le wyrabia przy SW, tak więc witamy w załodze, napisz podanie o plan i zaczynaj jak najprędzej, bo im szybciej tym lepiej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
InneCzasy Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 Cześć Tafid. Ja ostatnio wyczaiłem na eurosporcie jakieś zawody i spodobało mi się na tyle, że postanowiłem przyłączyć się do trenujących na ulicy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banan Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 Witaj Kolego, dobrze robisz że się za to bierzesz, bo za kilka lat będzie to ćwiczone wszędzie a za ten czas będziesz już wymiatał. :D Witaj w rodzinie. ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted September 19, 2013 Administrator Report Share Posted September 19, 2013 Siema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tafid Posted September 19, 2013 Author Report Share Posted September 19, 2013 Miki napisał(a): Powiem ci tak, że fajne uczucie podnosić 100 kg na siłowni, ale jeszcze lepsze robić Back Lever, Front Lever, czy Muscle Up :D I siła też się nie?le wyrabia przy SW, tak więc witamy w załodze, napisz podanie o plan i zaczynaj jak najprędzej, bo im szybciej tym lepiej i tak nie rozumiem wiekszosci znaczen. A tak offtopujac - właściwie co to te "dipy"? Może jest jakiś "słowniczek" na forum? InneCzasy napisał(a): Cześć Tafid. Ja ostatnio wyczaiłem na eurosporcie jakieś zawody i spodobało mi się na tyle, że postanowiłem przyłączyć się do trenujących na ulicy. Banan napisał(a): Witaj Kolego, dobrze robisz że się za to bierzesz, bo za kilka lat będzie to ćwiczone wszędzie a za ten czas będziesz już wymiatał. :D Witaj w rodzinie. ;p Dynloth napisał(a): Siema. Dziękówa za dobre słowa. Jeszcze raz "Elo, elo" ^^. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 Witam Cię serdecznie :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts