aveseba333 Posted September 22, 2013 Report Share Posted September 22, 2013 Witam Was, Nazywam się Sebastian, mam 23 lata, mieszkam w małej miejscowości Zawadzkie w woj. opolskim. Jestem spokojnym i miłym facetem który od 4 lat próbował znale?ć sport w którym mógłby się rozwijać i czerpać przyjemność. Było parę chwil co już wiedziałem co chciałem ćwiczyć ale brakowało motywacji, 4 lata to dużo a Ja nic nie zrobiłem ,aż do tej chwili kiedy dowiedziałem się o tym pięknym sporcie jakim jest Street Workout. Jest naprawdę super i mam dużą motywacje żeby się w nim rozwijać i go uprawiać z pełną przyjemnością Dlatego od razu składam na forum prośbę o ułożeniu planu ćwiczenia i zabieraniu się do pracy Mam nadzieję że każdy osiągnął lub osiągnie w tym sporcie czego chciał pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patryk94 Posted September 22, 2013 Report Share Posted September 22, 2013 Witam Ważne, że znalazłeś sport, który chcesz uprawiać :P Powodzenia życzę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aveseba333 Posted September 22, 2013 Author Report Share Posted September 22, 2013 Dzięki i nawzajem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mekso Posted September 22, 2013 Report Share Posted September 22, 2013 Witaj, fajny sport wybrałeś gratuluję i życzę powodzenia. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flash Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 Siema. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fRz Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 siemanko skoro nie miałeś motywacji do innych sportów, jaka pewność że teraz się uda? Co skłoniło Cie akurat do tego sportu? O jakich innych myślałeś? Nie chce żebyś myślał, że się czepiam. Jestem ciekawski ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted September 23, 2013 Administrator Report Share Posted September 23, 2013 Witaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turkles Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 Hej :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aveseba333 Posted September 23, 2013 Author Report Share Posted September 23, 2013 fRz napisał(a): siemanko skoro nie miałeś motywacji do innych sportów, jaka pewność że teraz się uda? Co skłoniło Cie akurat do tego sportu? O jakich innych myślałeś? Nie chce żebyś myślał, że się czepiam. Jestem ciekawski ^^ Próbowałem iść normalnie na siłownię żeby ćwiczyć ale nie dałem rady le? wygrał, próbowałem MMA i boksu ale to nie było dla mnie, próbowałem Le Parkour ale zaś le? wygrał :D , ale gdy zobaczyłem Street Workout to mnie zamurowało i się od razu w nim zakochałem, od miesiąca podchodziłem do niego i ćwiczyłem i tak mnie to wciągnęło że nie potrafię dnia wytrzymać bez tego sportu i wiem że to jest to w czym mogę być dobry Ale pytanie było dobre bez dwóch zda? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fRz Posted September 24, 2013 Report Share Posted September 24, 2013 raz wpadniesz w ten kołowrotek i już nie wylecisz oczywiście jeśli dopadnie Cie stagnacja i się nie poddasz motywacji życzę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
InneCzasy Posted September 24, 2013 Report Share Posted September 24, 2013 To najpierw musisz powalczyć ze swoim leniem, bo zawsze będzie z Tobą wygrywał. Na pewno nic w SW nie przyjdzie łatwo, masa żmudnych ćwicze?, ciągłego powtarzania serii itp. Nie można się poddawać, nie chce się trudno, spinasz poślady i dalej robisz swoje. Wyznaczaj sobie "małe" cele do których będziesz dążył i będą one w Twoim zasięgu. Sukcesy motywują, bo to co widać na filmach SW to lata ciężkiej roboty i jak za dużo będziesz chciał od razu to szybko dopadnie Cię zniechęcenie. Trzymam kciuki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aveseba333 Posted September 24, 2013 Author Report Share Posted September 24, 2013 Dzięki wam chłopaki, nikt jeszcze tak mnie nie motywował w życiu poważnie, prawda będę wyznaczał sobie małe cele i walczył Po prostu będę to robił dla siebie Dzięki i wzajemnością życzę wam tego samego czyli motywacji i sukcesu o i jeszcze najważniejszej rzeczy satysfakcji Zdam relację za tydzie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts