Dixon17 Napisano 2 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Takie podejście to ja rozumiem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Napisano 2 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Możesz ćwiczyć L-Sit na nich. ;D Oczywiście żartuje. Wracaj szybko do zdrowia. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 2 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Po co L-sit może od razu V-sit? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Napisano 2 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Najlepiej to wyrzuć te kule, będziesz miała motywację do nauczenia się stania i chodzenia na rękach. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 2 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Haha. ;D Co jak co, ale humor na pewno Ci się polepszyl. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 2 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Z szyną nie złapię równowagi :D A co do humoru, to nie będę się dołować przez to, że jestem 'uziemiona' - to nie koniec świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixon17 Napisano 2 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 To we? drugą nogę załatw i będzie równowaga :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 2 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Gdybyś zaczęła teraz biegać to wyobra? sobie co by było gdyby Ci to zdjęli. Wtedy to byś dopiero zasuwała!:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 2 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Dziś jeszcze trening się nie odbył, bo trochę boli. Pokuśtykałam za to 1,5 godziny po mieście, ręce odpadają. Dieta zachowana: Owsianka, gołąbki z kaszą gryczaną, grzybami suszonymi i cebulą, barszcz czerwony domowy bez dodatków z chlebem, chleb z mozarellą i pastą sojową, WPC żebym zaniku mięśni nie dostała. ;D Jutro jak mnie zakwasy od kul nie złamią zacznę już ćwiczenia na drążku, za parę dni dopiero brzuch, bo nawet nieodpowiednie położenie stopy sprawia mi ból. Nic na siłę, ale powoli do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 2 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 A nie będzie Ci noga przeszkadzać jak będziesz upadać na ziemie z drążka? Chyba, że jest on na dosyć małej wysokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 2 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Mam go nisko, więc nie będzie problemu. Wolałabym wyżej drążek, ale trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 2 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Ja to swój dosyć wysoko, na początku miałem ogromne problemy, ale teraz już się przyzwyczaiłem. Chyba też trochę podrosłem, ale dalej muszę podskakiwać;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 3 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Właśnie ja chciałabym podskakiwać do swojego drążka Ale w bloku mogę pomarzyć. O swoim placu nie mam co myśleć, bo u mnie w mieście złomiarze powycinają wszystko, place zabaw dla dzieci zostały już dawno wycięte, teraz robią drewniane, z nielicznymi elementami metalowymi Plany się sypią Wczoraj myślałam, że ból mi przechodzi, coś mnie zaczęła w nocy szyna uwierać, a kostka boleć. Wzięłam tabletki przeciwbólowe. Budzę się pó?niej - "wow, noga mnie nie boli, ale fajnie" i wtedy uświadomiłam sobie, że jestem na pigułach Rano zdjęłam szynę, żeby robić okład z Altacetu jak kazała doktorka. Patrzę, a opuchlizna w ogóle nie schodzi, podpuchły mi dodatkowo palce i kostka od wewnętrznej strony, wcześniej była tylko spuchnięta od zewnętrznej. ;| Jeszcze trochę i będą mi musieli nową, większą szynę dać We wtorek mam wizytę u ortopedy, zobaczymy co powie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 3 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 No to nie ciekawie. Szkoda mi Ciebie. Zobaczymy co powie ortopeda, a jak na razie trzymam kciuki, żeby wszystko wróciło do normy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 3 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 A ty masz skrecona kostke czy jak?;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 3 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Dostałam diagnozę "uraz", szynę na 3 tygodnie, na 20 dni zastrzyki jakieś przeciwzakrzepowe i wizytę u ortopedy na wtorek xD Ale byłam za bardzo otumaniona tym bólem i nie zapytałam się co dokładnie. Zapytam ortopedy. Wydaje mi się po prostu, że piszą uraz w większości przypadków przynajmniej u mnie, żeby pó?niej dostać mniejsze odszkodowanie, bo przecież uraz nie jest złamaniem. A i byłam na oddziale ratunkowym i tam nawet gipsów nie zakładają, tylko szyny, babka mi powiedziała, że gips to zakłada ortopeda. Czarna magia dla osoby nieobytej w szpitalach :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 3 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Zdjęłam szynę, żeby sobie lód przyłożyć i oto co zastałam, gorzej niż było -.- Wygląda jak u ludzi z miażdżycą i w dodatku jest krzywa -.- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixon17 Napisano 3 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 O kurde .. Nie fajnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 3 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 czekaj czekaj, Ty wgl byłaś w szpitalu? Nosz ja pier*ole, jeżeli okaże się że masz złamaną i tak Ci się zrośnie, to Ci dobrze nie wróżę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 4 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Byłam, sama bym sobie zastrzyków nie przepisała i szyny nie założyła. A muszę ją ściągać, bo mam robić okłady z Altacetu i lodu. :| Jutro się wypytam o wszystko ortopedy, a przede wszystkim, czy ona nie jest aby złamana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 4 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 O kurde. ;/ Lipa straszna. Lepiej to sprawdzić ponownie, bo w razie czego pó?niej będę spore problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-12- Napisano 4 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 krzywa noga ma swoje plusy :D Możesz dostac łatwiej prace ze względu na grupę inwalidzką xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 4 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Ale bez jaj... Strasznie to wygląda. Dobrze że dajesz sobie radę i chcesz ćwiczyć dalej. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-12- Napisano 4 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Troche humoru nikomu nie zaszkodziło. Widać, że dziewczyna dobrze sie trzyma i szacuneczek dla niej. ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 4 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 To opiszesz dokładnie jeszcze raz, jak to się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi