pnowicki Napisano 26 Lutego 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2019 Cześć, nie wiem czy robiłem coś źle przy samych negatywach, czy za słabo rozgrzałem stawy w palcach - po ostatnim treningu bolą mnie stawy w obu dłoniach w kilku palcach Minęło jakieś 5 dni i niewiele się poprawia. Jakieś porady co z tym zrobić? Maść? Może ktoś miał podobne kontuzje i coś podpowie? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 27 Lutego 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 Siema jedynie możesz przeczekać niestety teraz już nie poradzisz nic zbytnio. A To co robiłeś że je nadwyrezyles? 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pnowicki Napisano 27 Lutego 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 3 godziny temu, Trip napisał: Siema jedynie możesz przeczekać niestety teraz już nie poradzisz nic zbytnio. A To co robiłeś że je nadwyrezyles? jak w temacie - negatywy, wskakiwanie z krzesła i powolne opuszczanie z drążka czyli pewnie z miesiąc ostrych treningów z głowy zostają tylko brzuch i nogi, ewentualnie pompki na pięściach 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Lutego 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 Pompki na piesciach jak najbardziej dodatkowo wzmocnisz nadgarstki:) Powiem szczerze że pierwsze słyszę o takiej dolegliwości. Najlepiej odpuść ćwiczenie w których czujesz ból a ćwicz takie w których nie czujesz bólu. Niestety musisz poczekać aż stawy będę znów sprawne żeby nie bolały i żeby nie pogorszyc:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pnowicki Napisano 27 Lutego 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 1 godzinę temu, Dynloth napisał: Pompki na piesciach jak najbardziej dodatkowo wzmocnisz nadgarstki:) Powiem szczerze że pierwsze słyszę o takiej dolegliwości. Najlepiej odpuść ćwiczenie w których czujesz ból a ćwicz takie w których nie czujesz bólu. Niestety musisz poczekać aż stawy będę znów sprawne żeby nie bolały i żeby nie pogorszyc:/ Czuje po prostu że nadwyrężyłem stawy w kilku palcach w obu dłoniach. I teraz słabo się będzie to goić, bo podrażniam w ciągu dnia przy codziennych czynnościach. Najbardziej mi zależy na wzmocnieniu pleców, bo to najsłabsza partia w moim ciele. Ale chyba nie ma żadnej alternatywy tak jak mam na klatkę i ramiona w przypadku pompek na pięściach, bo podciąganie chyba na razie będę musiał odpuścić. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Lutego 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 Supermany możesz robić na lędźwie, a co do góry pleców to może dysponujesz jakimś ciężarem, sztangą czy coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pnowicki Napisano 27 Lutego 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 2 minuty temu, Dynloth napisał: Supermany możesz robić na lędźwie, a co do góry pleców to może dysponujesz jakimś ciężarem, sztangą czy coś? W domu mam kettle 6kg, poza tym dostęp do dobrze wyposażonej siłowni u kumpla. A co doradzasz z ciężarem? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Rozwiązanie Dynloth Napisano 27 Lutego 2019 Administrator Rozwiązanie Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 Spróbuj martwy ciąg, wiosłowanie sztangą w pochyleniu, dzień dobry ze sztangą i zobacz czy Cię nie boląpalce przy tym Kettle też spoko ale niestety za mały ciężar jak na plecy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pnowicki Napisano 27 Lutego 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 o martwym ciągu myślałem już kiedyś, niedługo spróbuje miałem go zamiar dodać do treningu za jakiś czas 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Lutego 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 Świetne ćwiczenie warto dodać no i oczywiście o ile nie będą Cię palce od tego bolec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 13 Stycznia 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2021 Pytanie zostało rozwiązane, lub wyjaśnione. - Temat zostaje zamknięty. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi