Gralu Napisano 18 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Siemka nazywam się Krystian i mam 15 lat usłyszałem kiedyś o Street Workout pooglądałem filmiki Bar Brothers itp. i mi się spodobało :D trenuje od paru lat sztuki walki a teraz chciałbym spróbować swoich sił w SW Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 18 Października 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Witaj, jakie Sztuki Walki trenowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maddog Napisano 18 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Witaj na pokładzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 18 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Trenuje Kempo Naada, pewnie nie słyszałeś o takim ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 18 Października 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Nie nie słyszałem. I podoba Ci się ta sztuka walki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 18 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Nomc podoba jak chcesz sie więcej dowiedzieć to wejd? na www.bushi-do.com.pl albo na niemieckich stronach o Dschero Khanie (on też potrafi ścinać rogi bykom ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flash Napisano 18 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Witaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 9 Marca 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2018 @Gralu, tak to się zaczęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 11 Marca 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 A nawet mi nie mów xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 11 Marca 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 Kiedy to zleciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 11 Marca 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 Kurde no nie wiem xD Ale 100 kg wbiłem przez ten czas ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 12 Marca 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2018 A wtedy ile ważyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi