Kavkaz Napisano 29 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Czyli tak w wtorki środy i czwartki moge jeść o 9 rano 13, 16, i na te dni taka dieta będzie 0 9 rano płatki owsiane z mlekiem, o 13 kanapki z chlebem razowym z szynką i z serem żółtym o 16 własnie się zastanawiam bo niewiem i potem około godziny 17 30 posiłek przed treningowy ryż z pomidorem i po treningu ryż z białym serem i to jest na te 3 dni dieta będzie taka?:D no i w reszte dni podobnie tylko że trening będę robił wcześniej to tam sobie inaczej poukładam tą diete o innych godzinach będe po prostu jadł co sądzicie ? a i co by w te 3 dni o 16 zjeść bo nie mam pojęcia? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 29 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 to może po prostu zjedz porządny obiad o 16 i bez ryżu przed treningiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maddog Napisano 30 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Obliczyłeś swoje zapotrzebowanie kaloryczne? Co chcesz osiągnąć dietą? Redukcje czy masówkę? Samo zdrowe odżywianie to nie wszystko kolego. To co tutaj napisałeś nie nazwałbym nawet dietą a raczej jadłospisem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kavkaz Napisano 31 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 no wlanie cwiczylem planem od dynlotha tym podstawowym ale musze napisac prosbe zeby mi go jakos przerobil na plan na mase bo chciałem trochę na masie przybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maddog Napisano 31 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Czy ja się pytałem jakim planem ćwiczyłeś? Ponawiam pytanie: Obliczyłeś swoje zapotrzebowanie kaloryczne? Co chcesz osiągnąć dietą? Redukcje czy masówkę? Samym planem treningowym na masę nie przybierzesz na masie, zrozum to człowieku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 31 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 i nie widze tam wgl mięsa,ryby , a to powinno tam byc:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 31 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Dokładnie m4lusz3k, i posiłki z rybą lub porządnym mięsem są najbogatsze np. w białko. Kiedyś miałem tak, że głownie jadłem tylko pierś z kurczaka i takie inne rodzaje mięsa po prostu mnie obrzydzały, ale z czasem dojrzałem do tego i naprawdę co jak co, ale każdy chłop musi jeść mięso jak chce być duży;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maddog Napisano 31 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Po co my się w ogóle wypowiadamy jak Kavkaz ma to gdzieś? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 31 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Wiem pytanie retoryczne, ale chcemy mu pomóc, a to że chłopak z pomocy nie chce lub nie potrafi skorzystać to jego interes :P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 31 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 sniadanie platki owsiane+mleko 2sniadanie serek wiejski obiad to co lubisz :D przed treningiem ryz+warzywa po treningu ryz+mieso/ryba+warzywa kolacja twaróg/jajka Myślę że taki coś by wystarczyło. Oblicz sibie zapotrzebowanie na energię , a póżniej ustaw sobie ilość jedzenia tak żeby wszystko się zgadzało :D To co podałem to tylko przykład . Możesz zamienić ryż na makaron czy też kaszę :D Kurczak na rożne rodzaje mięsa czy też rybkę. Ale jeżeli możesz jeść tylko o tych 3 porach w ciągu dnia(serio nie wiem czemu) , no to możesz sobie łączyć posiłki. Możesz poczytać też o diecie IF. Powodzenia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maddog Napisano 31 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 m4lusz3k napisał(a): Oblicz sibie zapotrzebowanie na energięOn tego nie zrobi i będzie jadł to co mu podałeś w przykładzie. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 31 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 ehss no zobaczymy jak nam odpisze ;D Wtedy może mu coś pomożemy ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maddog Napisano 1 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Nie odpisze, bo ja mu już kilka pyta? zadałem co chce osiągnąć dietą, jaką chce dietę stosować, masówkę czy redukcje i mi odpisał jaki trening będzie wykonywać i że musi napisać do Dynloth'a. Chłopak albo jest niewyspany, albo ja nie wiem. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 1 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 może ?le zrozuumiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 1 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Teraz to już pewnie żałuję, że wogóle się o tą dietę pytał :D Się pogubił pewnie :P O tyle rzeczy go pytacie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maddog Napisano 1 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Zaraz go spytam o numer buta. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kavkaz Napisano 1 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 no poczytałem tu i nawet cos z tego wiem tak wiec nie bojcie nic dam sobie rade :D tylko czekam az mi dynloth odpisze w sprawie tego planuu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 1 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 jprdl... wiec po co było pytanie o dietę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kavkaz Napisano 1 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Bo chcialem sie dowiedzieć czego mi brakuje w diecie i co mozna dodac do tej diety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maddog Napisano 2 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Kavkaz, jesteś naćpany czy nie wyspany? Kolejny raz ponawiam pytanie do cholery i już nie zapytam, bo nie mam do Ciebie cierpliwości: Obliczyłeś swoje zapotrzebowanie kaloryczne? Co chcesz osiągnąć dietą? Redukcje czy masówkę? Jeżeli teraz znów nie odpowiesz na moje pytanie a zaczniesz pisać o czymś innym, to nie licz następnym razem na moją pomoc. Kavkaz napisał(a): Bo chcialem sie dowiedzieć czego mi brakuje w diecie i co mozna dodac do tej dietyTo nie jest dieta. Pojmij to w ko?cu człowieku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 2 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Sprawdz w google co to jest: zapotrzebowanie kaloryczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maddog Napisano 2 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 On pewnie nawet google nie umie używać. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 2 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 A On wie wogóle co to jest:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kavkaz Napisano 2 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 nie obliczyłem mojego zapotrzebowania kalorycznego :D postaram sie to obliczyć acz kol-wiek możne nie być łatwo ale dam sobie rade :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maddog Napisano 2 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Kavkaz napisał(a): nie obliczyłem mojego zapotrzebowania kalorycznego :DI Ty chcesz zacząć przygodę z SW jak takiej podstawowej rzeczy nie wykonałeś? Kavkaz napisał(a):postaram sie to obliczyć acz kol-wiek możne nie być łatwo ale dam sobie rade :DA co trudnego jest w obliczaniu zapotrzebowania kalorycznego? Lepiej napisz, że nie potrafisz tego obliczyć / nie wiesz jak obliczyć. Patrząc na Twoje podejście wydaję mi się, że długiej przygody z SW nie zaliczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi