Spliff Napisano 30 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Witam wszystkich, mam 20 lat, na co dzie? studiuję. SW zacząłem ćwiczyć niedawno, ale jakiśtam sport zawsze uprawiałem Mam nadzieję że pomożecie w treningu i będziecie motywować do działania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 30 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Witamy!:D Pewnie, że pomożemy także możesz pytać o co chcesz. Do tego kilku ekspertów z bogatą wiedzą się tu znajduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 31 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Siema, pewnie za tak. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 31 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Razem możemy wszystko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fRz Napisano 31 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 siema Smarki pewnie że tak :D grunt byś Ty miał w sobie samozaparcie do realizowania planu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 2 Listopada 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Witaj! Wszyscy na forum są chętni do pomocy, więc luzik. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 2 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 "pomożecie w treningu", będziemy Cię wspierać duchowo! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 2 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Siema! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 2 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Na zdjęciu nie wyglądasz na 20 latka;D Nie no taki żart;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy Monkey Napisano 3 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi