Gralu Napisano 29 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Sezon na "Biorę się za siebię, zaczynam chodzić na siłkę" niedługo się rozpocznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 29 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Pewnie, że tak! Ale myślę, że tu wiedza też się liczy XD Po zimie zawsze! "Wydarzenie Schudnę do wakacji" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 29 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Też myślałem o siłce ale jak z Małym ułożyłem sobie plan to zostaje przy SW :D Zobaczyłem jak on wygląda to podziękowałem z siłki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 29 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Ja chcę przytyć jeszcze! ;D nie ma chudnięcia ;D może za jakiś czas :D Wiedza się liczy ale niby trochę jej jest :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 29 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 U mnie nie ma chudnięcia i tycia też nie Jest dobrze tak jak jest :D No z pewnością musi być *to studenckie życie xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 29 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Jak Mały mi odskoczył to teraz muszę masować, zeby go dogonić :D Studenckie życie powiadasz? :D często imprezki? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 29 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Pierwsza dziewczyna,której wszystko pasuje w swoim ciele .. :D Gratulacje. TO się rozumie ! :D +wyglądam jak mały człowieczek :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 29 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Skromniś ; D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 29 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Nieee! sporadycznie Nie mam czasu na imprezy jakoś. Wolę porobić inne ciekawsze rzeczy Mam takie pytanie. No ale nie będę pytała bo jednak trzeba będzie zmienić kolor włosów na blond XDD Ja w ogóle jestem idealna! :D serio zero kompleksów! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 29 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Mało imprezek czyli w ćwiczeniach pewnie będzie dobrze szło :D Pytaj pytaj :D blond nie jest niczym złym :D to jest dopiero Skromniś :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 29 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Bardzo skromny jestem,nikt nie wiedział ? :D Pytaj śmiało :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 29 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Ja od zawsze wiedziałem :D a teraz się wszyscy dowiadują :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 29 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 No a jak ! Nie ma co się użalać nad sobą Gadaniem niczego nie zmienimy, trzeba działać ! Niee już ogarnęłam sytuacje Pewnie będzie dobrze muszę wrócić do formy i znaleźć na to wszystko czas! Taaak prosto powiedzieć a jednak trzeba nad tym wszystkim popracować :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 29 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Zawsze mówić łatwo a ciężej coś zdziałać :D ale wszystko się da :D wiec zachęcam do ciężkiej pracy! ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 29 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Będę się starać ! A co z tego wyjdzie się okaże aaa takie pytanie mam, alkohol to tak jakoś przeszkadza bardzo wam w ćwiczeniach? Jak to z tym jest :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 29 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Będzie dobrze :D Na pewno po alkoholu są spadki w sile więc lepiej unikać alkoholu ale wszystko jest dla ludzi i raz na jakiś czas aż tak nie zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 29 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Aaaaaaa czyli Ty coś o tym wiesz :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 29 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 No nie powiem, ze nie jak zaczynałem ćwiczyć to przez ponad rok prawie wcale nie piłem ale w ostatnie wakację troszeczkę się rozkręciłem i muszę przestać bo będą jeszcze większe spadki w formie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 29 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Raz na jakiś czas można coś wypić. Póżniej to odpracujesz:) Nie piję dużo i jest dobrze ;D Wszystko dla ludzi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 29 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 No później właśnie trzeba odpracowywać :D Lepiej nie pić :D ja jak już mam pić to piję raz a porządnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 29 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 I wszystko z umiarem :D Raz a konkretnie to nawet trzeba! XD ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 29 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 jak jest raz a konkretnie to już umiaru jako takiego nie ma :D aby się film nie urwał i żeby jednak ogarniać co się dzieje w około :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 29 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Z umiarem jeśli chodzi o częstość picia :P A co do raz a konkretnie to powinien być taki żeby później już nie sięgać przez jakiś czas po alkohol :P Hahaha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 29 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 No to tak o częstość to się zgodzę :D ja w sumie jak konkretnie piję to na drugi dzień spoko się czuje :D mogę i na 2 dzień sięgać po alko ale jednak teraz to mi Mały siedzi w głowie i muszę go z formą dogonić :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 29 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Ja aby raz się napiłem tak,że no koniec mojej imprezy,żałuję.. Rozbawię Was trochę,dobra ? :D Napiłem się NO DUŻO,BARDZO DUŻO. Obudziłem się w domu,pierwsze co sprawdzam to godzina,ale nie ma telefonu,ups. Następnie chcę założyć okulary,ale nie ma ,ups. Mama wpada do pokoju z pytaniem do mnie"gdzie masz telefon,okulary i kurtkę" Taka impreza.. Ale wszystko znalazłem u znajomych .. :D Miałem nawet zdjęcie z tej imprezy :P Nie pijcie ... :D Ja będe w sylwestra,do kogo zadzownić o 24? :DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi