angie Napisano 30 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Nie mam pojęcia co mam teraz zrobić Czuję się taka bezradna :D Chopaki nie płaczom! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 30 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Płaczom ! Łzy to nie powód do wstydu ! :D "Skoro chłopaki nie płaczą po co kanaliki łzowe są nam" Takie rapsy ! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 30 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 HAhahah! :D Grubo powiedziane A wy razem spędzacie sylwestra? XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 30 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 nie,nie ! On Kraków,a Ja w swoim mieście ;D Nie znamy się tak o :D Aby z tego forum. Kontakt na fejsie i te sprawy XD Ale proszę nie zmieniać tematu ! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 30 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 A i mówisz, ze nie masz pojećia co teraz zrobić :D Ja Ci powiem :D daj nam swój numer :D plisss :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 30 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Ja nie zmieniam tematu! :P Bo napisaliście tam wcześniej, że jak dam numer to zadzwonicie razem czy coś takiego :P Bo juz nie wiem komu mam wysłać ten numer XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 30 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 No NAM wyślij :D czekamy :D Zadzwonimy razem :D najpierw ja później mały :D albo na odwrót :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 30 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Jest jeszcze jeden problem :P Ja nie będę wiedziała kto dzwoni i nie odbiorę :P (dodatkowo jeszcze będą %%) Jakieś propozycje rozwiązania? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 30 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 ja mam jedną :D jak nam dasz teraz to po prostu puścimy CI sygnał i sobie nas zapiszesz :D I wszystko będzie pięknie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 30 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Proste,teraz puścimy sygnał i zapiszesz numer Taki problem to nie problem ! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 30 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Ale będą to jednorazowe życzenia ? :P Później już odpuścicie? :P Jeszcze jedna sprawka ja o 24;00 nie odbiorę, myślę że dopiero koło 1;00 będę dostępna :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 30 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 To będzie aby dzwonienie tego jednego wieczora,aż odbierzesz. Póżniej już nic nie będziemy robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 30 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 To jak będzie ten numer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 30 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Wysłałam gołębia już :D Nie dotarł jeszcze? XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 30 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 No chyba jeszcze nie ;D a myślisz, ze dotrze do jutra? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 30 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Powinien :P Ale jak będzie to się okażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 30 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 No to czekam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 30 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Dziękujemy ! Miła Endzi ;D Nie zauważyłem wiadomości :D Będą takie piękne życzenia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 30 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Cierpliwy bądź! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 30 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Mój to ten 785... :D Ciekawie będzie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 30 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Dziękujemy :D dotarł gołąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 30 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 A mój to ten 783 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 30 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Gołąb jak zawsze spisał się na medal! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 30 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Najlepszy gołąb jaki może być ! :D Lepszego już nie znajdziesz :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 30 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Już nie szukam innego :D wystarcza mi ten :D widzisz jak sie sprawdza! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi