angie Napisano 2 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Ktoś tu nie pamięta co robił! ? :P Masz rację trzeba sie rozwijać i to w dobrym kierunku! :D Noo twierdzę, że wieczorem :D a przede mną jeszcze botanika i "systematyka roślin" aż żal, że już po świętach i nie będzie leniuchowania! :P W nocy nie spałeś :P ale zapewne odsypiałeś do południa! :D DObrzy znajomi jeśli tak dbają o Ciebie! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Wszystko pamiętam! tylko myślałem, ze mnie tu nie było :D Dużo się wczoraj działo i to dlatego tak :D uuu no to współczuję :D ja to mam przerwę teraz dużo przerwy :D teraz tylko pracy szukać :D nie odsypiałem do południa! rano wstałem :D to jest takie moje rano! ;D Oni jeszcze lepiej dbają, żebym się z nimi napił :D ale już dziś mnie nie namówią Dopiero z łóżka wstają i mam nadzieję, że nie pójdą do sklepu alkoholowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Wczoraj też miałeś nie pić i co,i co ? :D Nakłonili Cię to złego ! :D Nie ładnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Dziś nie dadzą rady :D już prawie wszystko posprzątałem :D podpórki jeszcze do pokoju przyniose i tylko trening jeszcze i będzie dobrze wracam do formy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 ja nie pije od nowego roku :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 2 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Brawo Zamer! :D Ja również :D A Skyy po prostu jest za mało asertywny :D i takie efekty! ;D Daj znać jak po treningu XD Tyle pić ! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 ja też :D przynajmniej do obrony inżyniera albo do juwenaliów :D Nie jestem mało asertywny! zoabczysz, że nie będę pił! :D trening dopiero wieczorkiem więc na relację jeszcze trochę poczekasz :D Mam nadzieję, że nie będzie źle :D ale równowagę przy HS utrzymuję :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 2 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 No ja właśnie chcę zobaczyć tą Twoja asertywność! :P To dobry znak! :D Oznacza, że już wytrzeźwiałeś troszkę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Dobra zobaczysz tą moja asertywność :D to do kiedy mam nie pić ? :D ja nie byłem nawet pijany więc nie miałem z czego trzeźwieć :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 2 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Jaaaaaasne! :D No cały rok :P Ale i tak wiem, że nie dasz rady :PP Byłeś pijany bo nawet nie potrafiłeś równowagi utrzymać :P (na pewno mi się nie przywidziało bo sam tak napisałeś!)) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Zwariowałaś, ze cały rok :D jak ja pod koniec stycznia inżyniera bronie i tego nie można nie opijać :D No byłem ale to było wczoraj a nie dzisiaj :D nie wykręcam się bo tak pisałem :D I powiem Ci, że już piwo piją a ja odmówiłem i nie namawiają jak narazie :D ale i tak nie namówią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 2 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 No dobra to wtedy każdy wypije za tego Twojego inżyniera :D Tylko nie zapomnij się pochwalić Dzisiaj to już trzeźwy z pewnością jesteś :D To u was melanż cały czas :DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Pochwalę się pochwale ale może nie zapeszajmy :D mam nadzieję, że się obronie :D No dzisiaj tak :D właśnie planuje coś zjeść :D Już tylko 2 osoby piją i to tak na spokojnie bo tylko piwko :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 ja poki co postanowienia niepicia sie trzymam :D ale mam sklonnosci male do piwa dzisiaj :D poki co trening :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Ja już dziś tylko cisowianka niegazowana :D czyli standard :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 nie ważne jaka, byle by niegazowana :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Dokładnie :D chociaż te średniomineralizowane i wysokomineralizowane są lepsze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 dlaczego?:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 jasna sprawa :D bo mają więcej minerałów :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 2 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Jaa już po treningu! :D Pełna vigoru jak zwykle A o co chodzi z wodą? :P Bo jak dla mnie to tylko niegazowana bez smakowa :D Inne jakos mi nie podchodzą :D Słone się wydają ale to tylko moje spostrzeżenia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 więcej minerałów mają ale chyba tylko na etykiecie :D rozkminiamy z SkyWay'em która będzie najlepsza:D haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 No ja też tylko niegazowaną :D Ja w trakcie treningu właśnie :D i powiem Wam, ze idzie lepiej niż zwykle :D coś dobrze się zaczyna ten rok :D za dobrze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 ja juz po treningu, nawet po jedzeniu :D zaraz kąpiel! bardzo dobrze się ten rok zaczyna. Oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 2 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 To tylko u mnie tak jakoś dziwnie się zaczyna? BO może ja nie zwracam uwagi na zalety tego roku :P ktoś mi powie na co mam zwracać uwagę? XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 a jak się u Ciebie zaczyna?:P zwracaj uwagę na nastawienie psychiczne :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi