m4lusz3k Napisano 4 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Tak i tak będę Mały mimo wszystko :DDD Zawsze będzie czegoś brak :PP Zobaczymy za kilka miesięcy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 4 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 za kilka miesięcy to pewnie będziesz niezły kocur :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 4 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 niezły dzik z niego będzie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 5 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Jaki dzik! :P On jest Mały i koniec! :P Wiecznie mało ) Zawsze czegoś brakuje xdd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 5 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Ho ho kto to na forum wrócił :D On jest dzik i koniec! :D A będzie jeszcze większy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 5 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 No Endzi wie co mówi! Mały i tyle ! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 5 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Widzę, że ktoś tęsknił :D Wiesz nie ładnie mi było wczoraj przy gościach siedzieć przed kompem :D Nie jest dzik nie przesadzaj! :D Mały jest Malutki :D ON siłą jest wielki :P Ale nie porównuj go do dzika ! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 5 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Ja też tęskniłem,Ja też! Ślepi są Ci chłopacy :D Malutki mm jak miło :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 5 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 To chyba o mnie było Mały xD No wiem wiem, że musiałaś rozkręcać imprezkę :D Niech Wam będzie, że jest mały ale ja swoje zdanie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 5 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Oo jak miło, że jednak ktoś tęsknił XDD No ja to nie wiem! Okulary trzeba kupić wszystkim XDD :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 5 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Ta do Ciebie jasne..chciałbyś ! :D Nie ma tak dobrze :DD Endzi,a jak tam Twoja przygoda z Pole Dance ? Opowiedz coś o tym,bo jestem ciekaw a mało o tym mówiłaś ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 5 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 To chyba o mnie było Mały xD No wiem wiem, że musiałaś rozkręcać imprezkę :D Niech Wam będzie, że jest mały ale ja swoje zdanie mam SKyyy nawet nie wiesz jak ciężko imprezę rozkręcić skoro sama solenizantka nie pije? XD Mały to widzę, że wszystko ogarnia XDD Masz swoje zdanie ale nie kłóć się z nami :P Bo wszyscy dobrze wiedzą jak jest! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 5 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Spokojnie :D założę dziennik jak wrócę do Ol i będę śmigać na treningi do studia :D to się wszystkiego dowiesz :D A wujek google też dużo wie na ten temat! :D Nie kłócić sie proszę! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 5 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 No wie,wie ;D Ale chciałbym się od Ciebie dowiedzieć co i jak.. Jak wyglądają całe treningi itp :D Czekam na jakieś nagrania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 5 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Haha! :D nie przesadzaj! :P WIęc w dzienniku będzie wszystko :D A ja czekam na jakąś rurkę przenośną :P Mam nadzieje, że do wakacji ją zdobędę :D wtedy wam coś nagram! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 5 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 I jednak nie dałaś się namówić? ;D Brawo! No wszyscy wiedzą :D tylko Wy uważacie, ze Mały jest mały :D Andzia to rozciąganie robi Mały :D tak Ci tylko powiem :D My się wcale nie kłócimy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 5 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Dasz radę szybciej ogarnąć tą rurkę :D Wierzę w Ciebie ! :D Kiedyś sam to wypróbuję ! :D Rozciąganie fajna sprawa,dziś jedno już zrobiłem :D My i kłótnia?Zawsze HA XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 5 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Cicho Mały bo nas jeszcze skrzyczy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 5 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Nom tylko sie rozciągam! :D Brawo za spostrzegawczość SKY! :D No co Ty odmówiłam :P na początku mieli z tym problem ale minęło z czasem :D Bo ja nie muszę mieć grzejniczka na brzuszku :P Nie lubię kobiet tak wyglądających tak apropo! :P kazdy wygląda jak chcę i jak sie czuję najlepiej :P Kobiety powinny być zwinne i sprawne :D przynajmniej takie moje zdaie :D To tak codziennie :P tylko nie zapomnij ! Najpierw masa później masa! :D bo u mnie to nie działa nic :P NO zauważyłam, że wymiana zdań to tylko u was! XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 5 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 No ja już wiem jakie Ty masz plany do wyglądu :D i tu Ci powiem tak: niezła jesteś! xDDD O i tu się z Tobą zgodzę z tą zwinnością i sprawnością :D If you know what I mean :D No musimy przecież forum rozkręcić więc wymieniamy się zdaniami xD Coś się musi tutaj dziać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 5 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 A teeen tekst! :P posłuchaj i ogarniesz! :D Ktoś musi rozkręcać masz rację ! :P Ciekawe skąd wiesz? :P Obserwujesz mnie! :P Dziwne!:P Ja to wieeem jak jest! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 5 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Co do wyglądu u kobiet. Zgrabna sylwetka,lekki zarys mięśni na brzuszku(nie mówię tu o mięśniach jak skale,bo to fuu). Wysportowana. Tyle do szczęścia mi potrzeba :D Takie bardzo jakby to nazwać..wysportowane? Nie są w moich gustach,kobieta,która lepiej docięta ode mnie? 3x NIE :D Gdyby nie kilka osób to forum by ucichło :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 5 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Ja już słucham :D No powiedzmy, że Cię obserwuję :D można to tak nazwać :D Dobrze Mały, ze my tacy aktywni :D trzeba jeszcze bardziej to rozkręcać :D W sumie to ten temat ma chyba najwięcej postów :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 5 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 A i Andzia widzę, że dobrej muzyki słuchasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 5 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Bo to mój temat! :D A wiadomo Andzia najlepsiejsza jest! :PP Dobra koniec bo zaraz wpadnę w samozachwyt! :P Coś jeszcze ciekawego chciałbyś powiedzieć publicznie na forum? :P Skoro i tak już mówisz :PP Takieee aktywne chłopaki :P Brawo! :D Oby tak dalej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi