Dixon17 Napisano 21 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Po wtorkowym treningu nadal czuję zakwasy na nogach :D To jest piękne :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 21 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Elegancko dobrales ćwiczenia i jadłospis. Gratuluję. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 21 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Nie?le Szalejesz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixon17 Napisano 21 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Jadłospis to jest taki trochę przypadkowy :D Bo mieszkam rodzicami i za bardzo nie mogę wymyślać :D Dzisiaj ABS + kilka ćwicze? ogólnych :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixon17 Napisano 21 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Po ABSie :D Wszystko wykonane w 100 % :D w 42 minuty Teraz jeszcze mini ogólny :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixon17 Napisano 21 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Trening dzisiejszy mini ogólny słabo poszedł 37 minut mi zajął Pompki z nogami na podniesieniu ręce szeroko 40|45|50 ==> 40|35|30 Podciąganie nachwytem normalnym 10|12|14==>10|10|9 Podciąganie podchwytem normalnym 12|14|16==> 12|14|10 Dipsy 13|15|17==>13|14|10 Pompki wojskowe 15|17|19==>15|9|8 Ten trening zostanie usunięty z mojego planu i na czwartek tylko ABS będzie A z jedzenia dzisiaj to tak: 1> 7:30 śniadanie 3 parówki + płatki owsiane z mlekiem 2>11:45 2 parówki 3>13:00 zupa ogórkowa 4>17:00 ryż z jabłkiem (po treningu) 5>18:00 5 pierogów + babka ziemniaczana Coś czuję, że bardziej muszę się przyłożyć do diety i odstawić te ziemniaczane dania :D Ale ciężko. Póki co unikam czekolady, batonów itp :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maddog Napisano 21 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Ziemniaki są nietuczące więc śmiało możesz je jeść. Jakie parówki jadasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 21 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Ziemniaki nie są złe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixon17 Napisano 21 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Jakieś z biedronki takie jakie rodzice kupują :D nie wymyślam budżet nie jest zbyt duży i nie mogę sobie pozwolić na jakąś taką bardziej konkretna dietę :D ale słodyczy unikam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maddog Napisano 21 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Aha, rozumiem. W takim razie staraj się zdrowo odżywiać i będzie ok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 21 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 na myśl o parówkach mam ochote zwymiotować xDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixon17 Napisano 21 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Musi być :D Staram się :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maddog Napisano 21 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Tedzio, parówki są kozackie! Ja uwielbiam je i nawet mam kilka w lodówce w 100%-ach z indyczego mięsa . Dla dzieci, ale są dobre. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixon17 Napisano 21 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Ja też uwielbiam paróweczki jak żyć bez nich :D Najczęściej to chyba drobiowe jem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maddog Napisano 21 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Ale uważaj, bo mi ostatnio mama kupiła indycze, patrze na tył opakowania i było 30% mięsa z indyka a reszta to jakiś syf był + niezdrowy tłuszcz. Trzeba uważać co się je. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixon17 Napisano 21 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Właśnie wiem :D Strasznie mało mięsa w tych parówkach najczęsciej jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maddog Napisano 21 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Bo trzeba wiedzieć jakie kupować. Ja mam parówki w 100%ach z indyczego mięska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 21 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Z tymi parówkami też różnie bywa, zależy od firmy. Mi się na szczęście przejadły. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 21 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Jak dla mnie parowka to parowka xD mam obrzydzenie i tyle :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 21 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 no cały problem polega na ich wyrobie, bo łatwo można tam nawpier*alać różnych gówien, trzeba uwarzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixon17 Napisano 22 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Dzisiaj bez treningu, ale 2,5 godziny gry w piłkę na hale też swoje robi :D Dziś jadłem babke ziemniaczaną, zupkę, pare kanapek z nutellą ( piatek bez mięsa) i gofry :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Napisano 23 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Babkę ziemniaczaną? ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixon17 Napisano 23 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 No babke :D starkowane ziemniaki + jakieś tam dodatki może być jakieś mięso czy coś :D Na blaszkę do piekarnika i pycha jest :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixon17 Napisano 23 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Dzisiaj bez konkretnego treningu Zrobiłem trochę pompek trochę podciągnięć :D No i biorę udział dziś w dniu dipsów więc jakaś pompa będzie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixon17 Napisano 25 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Zobaczymy czy trening dzisiaj pójdzie lepiej niz tydzie? temu :D Jest siła :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi