26 Napisano 19 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Chciałbym zakupić skakankę, musi być wytrzymała, wygodna w trzymaniu, przede wszystkim dobrze się na niej skakało, cena przede wszystkim, cena/jakość . Moglibyście mi doradzić? Moje propozycje: http://allegro.pl/skakanka-skorzana-solidna-spokey-dlugosc-2-75m-i3698172275.html http://allegro.pl/skakanka-allright-linka-stalowa-lozyska-kulkowe-i3664517760.html http://allegro.pl/skakanka-skorzana-na-lozyskach-meteor-3-metry-i3696065434.html http://www.ceneo.pl/367778 Którą byście wybrali? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tetezz Napisano 19 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Ja bym wziął tą z meteora, chyba dlatego, że skórzana no i jakieś tam bajeranckie łożyska kulkowe też ma. Ale pewnie każda by się nadawała do skakania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 19 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Osobiście bym proponowała Ci którąś ze skórzanych jednak bez żadnych dodatków typu łożyska itp, bo to z czasem się rozleci. Ale patrząc po aukcjach już chyba nie robią takich bez bajerów. Skakałam na wielu skakankach ale tej, po moim tacie nic nie przebije: Skakanka ma dokładnie 26 lat i posłuży mi pewnie drugie tyle :D I pamiętaj, żeby dobrać odpowiednią długość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
26 Napisano 19 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Problem w tym, że mam 1, 83m i nie wiem jaka ma być długość tej skakanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 19 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Powinieneś najpierw się przejść do jakiegoś sklepu i "przymierzyć", bo jeden ma dłuższe, drugi krótsze nogi. Mierzy się tak, że stajesz na niej i rączki powinny być na wysokości bioder. Tak jest najlepiej sprawdzić. Potem patrzysz ile ma długości i możesz kupić przez neta. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
26 Napisano 19 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Dzięki bardzo muszę się wybrać do jakiegoś sklepu. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
corss18 Napisano 19 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 hehe :D Jeżeli bym mógł coś doradzić w kwestii skakanek jak dla mnie skakanką która jest najlepsza jest skakanka z gumy :D nie takiej która się bardzo rozciąga :D wiele klubów bokserskich stosuje takie skakanki ponieważ się nie kręcą nie rwią są trwałe i w przystępnej cenie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
26 Napisano 19 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Mógłbyś podesłać jakieś konkretne propozycje? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 19 Listopada 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Ja nie polecam zwykłych gumowych, tym bardziej jakiś z bajerami i w cenie 20zł. Ja takową dostałem i kręciła się okropnie mimo łożysk, a licznik po pewnym czasie odmówił posłusze?stwa. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakerr Napisano 25 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Co wogóle daje taka skakanka??I jak często skakać żeby zobaczyć efekty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 25 Marca 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Redukuje tkankę tłuszczową, możesz codziennie skakać. A efekty to w zależności jak będziesz ćwiczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 25 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 I wytrzymałość, poprawia wydolność tlenową w ko?cu to też aeroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi