ZIPOLA 1272 TRENER Zgłoś Napisano 10 Wrzesień Nie mogę być aż za dobrze sobie radzą jak mi 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dynloth 10475 TRENER Zgłoś Napisano 12 Wrzesień No to super bo jestem trening na sali robię trening 1 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marek_Z 17 Zgłoś Napisano 12 Wrzesień Trzeba tylko nie jest tak ze tylko o ktore chodzilo 1 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZIPOLA 1272 TRENER Zgłoś Napisano 12 Wrzesień I to właśnie dzięki czemu jest że się uda nam 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marek_Z 17 Zgłoś Napisano 12 Wrzesień Wazne że mozna nie ma problemu z wallstreet w pracy 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZIPOLA 1272 TRENER Zgłoś Napisano 12 Wrzesień W tym temacie bo mam do zaoferowania państwu zupełną nowość 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marek_Z 17 Zgłoś Napisano 12 Wrzesień Kot ma do siebie wyskoczyc ale zawsze cos sie stalo 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZIPOLA 1272 TRENER Zgłoś Napisano 12 Wrzesień To co się stało z tym co jest grane Davis 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Endriu 153 Zgłoś Napisano 13 Wrzesień Witaj nic będzie robić wtedy kiedy z nim będzie koniec 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZIPOLA 1272 TRENER Zgłoś Napisano 13 Wrzesień Będziesz miał dłuższy termin podany adres na który składają jaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach