mcfinn Posted December 16, 2013 Report Share Posted December 16, 2013 ćwicząc sobie wczoraj miałem przewesola sytuację.ćwiczę na placu zabaw dla dzieciaków,fajny teren,drazki,poręcze,ławki etc a tu na plac zajrzalo na fajkę 2 młodzie?ców na oko 2 gim.usiedli na ławeczce,zapalili i się gapia.po drugiej serii jeden z nich się pyta- ile pan ma lat? Wysapalem odpowiedz na co młody - jestem pełen podziwu ze jeszcze chcę się panu tak ćwiczyć.Dosłownie dpadlem z poreczy:-D //Edit by @Dynloth [small]1. Zmiana nazwy tematu. [/small] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quake Posted December 16, 2013 Report Share Posted December 16, 2013 Tak na serio to fajnie tak usłyszeć. :D I proponuje zmienić ten temat na ogólny i każdy będzie mógł się wypowiedzieć o podobnych sytuacjach. :D Pewnie po takiej akcji miałeś chęć do jeszcze większego wysiłku? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted December 30, 2013 Administrator Report Share Posted December 30, 2013 Ja tak miałem w szkole, po krótkim pokazie zaczęli mi bić brawo i uznali, że jest to nieziemskie. ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts