mcfinn Napisano 26 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 srodowy dziwny abs 7.00 owsianka ze smieciami+twarog poltlusty 150gr 10.30 grahamka+200gr poledwicy 13.30 woreczek kaszy gryczanej+warzywa+cycek 200gr+chlup oliwy 16.30 woreczek soczewicy+jajo+sos pomidorowy+zielenina+banan 19.00 trening -wznosy NN do poziomu -wznosy kolan do klatki -plank -vsit -...brzuszki jandy:) -proby DF kettle 3x "wielka fala" po treningu sok grapefruitowy i chwile pozniej duze danio 400ml+100gr twarogu+banan+garsc orzeszkow wnioski -wznosy NN w tempie dosc wolnym(2-3s),nie liczylem powtorzen ale kazda seria byla do momentu powtorzenia z drzeniem miesnia.nie chcialem ryzykowac faila:) -wznosy kolan podobnie,kazde powtorzenie ze slicznym "podwinieciem"miednicy,tempo analogicznie -plank dla odpoczynku:) -vsit tez robiony do drzenia,tempo moze nie za wolne ale za to calosc robiona spokojnie i bez szarpania -Janda-podczas gdy ja cwiczylem wczesniejsze moja blondie szuukala na yt jak to wyglada.mamy oczywiscie inne zdania jak to powinno sie robic:D ja robilem tak-paluchy stop sciagniete na siebie(lydka napieta),kolana w kacie prostym(dwuglowy napiety) dupsko scisniete,RR wyciagniete w przod i wznosy tulowia ciagnac ruch samym prostym brzucha z zachowaniem prostych plecow,glowa gapi sie w sufit.i tak zrobilem na samym prostym 4/4/6 przerwy byly zdecydowanie krotsze niz 1 min:) -DF ciezko bo jak sie zaparlem to szuralem fotelem na ktorym siedziala mala,blondie i 20kg kettli:)ot tak dla psoty zrobione:) kettle 3 "fale",kot przezyl:) skoro jadac na antybiotyku i rozluzniaczu moge tak brzuch pojechac to ja nie wiem co do tych pigul dodaja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 26 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 To pewnie placebo a nie żadne piguły :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 26 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 oby;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Marca 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 To nadal na tych antybiotykach lecisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 27 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 @Dynloth -od poniedzialku do poniedzialku:)nie chcialem tych nowoczesnych 3 dniowek.ja jestem starego modelu i penicylina rzadzi:) dzis najwazniejszy trening czyli biceps i plecy:) 7.00 kasza jaglana30gr ze smieciami+jogurt 400ml+150 twarogu chudego 10.00 grahamka+200gr poledwicy sopockiej 13.30 200gr kurczaka+woreczek ryzu+warzywa 16.30 serek wiejski+banan+ duze danio400ml 18.00 trening -podciaganie nadchwytem -hmmm high ass handstanding pushups:) -podchwyt -krotkie pompki kettle 3x "wielka fala" po treningu 200ml soku pomaranczowego+2jajka+70gr lososia+40gr poledwicy+200gr szpinaku+chlust oliwy+ 1/3 woreczka ryzu+lyzka miodu oczywiscie nie wszystko na jednej patelni:D wnioski podciaganie nadchwytem-drabina (1,2,3)x3 tempo dosc wolne,przerwy miedzy szczebelkami 15s HSPU-znaczy sie golenie oparlem na oparciu fotela,w biodrach kat prosty i tak robilem.dalo rade odczuc najszerszy:)wyszlo jakos 8/10/12 podciaganie nadchwytem-drabinka jak przy podchwycie krotkie-dupy nie urywaja nawet na koniec:) kettle poprostu poszly ale rozwazam wizyte u kosmetyczki bo nie nadazam z pilowaniem odciskow na lapach.drazek robi odciski?:)nieee to kettle robia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 27 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 To nie " high ass handstanding pushups" tylko Pike Pushups A reszta to spoko :D Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 27 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 myslalem ze przy pike`u tylek trzyma sie blizej nog,poza punktem podporu:)a ja sie popisalem i trzymalem nad :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 27 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Jeden pies z tą nazwą :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 27 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 grunt ze najszerszy pracowal:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 29 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 konkretne barki:) 8.30 owsianka ze smieciami+twarog 150gr 11.00 trening -hindu -podciaganie na recznikach -pompki w RR przy biodrach -dipy na tylny akton -podciaganie do karku kettle 3x "fala" po treningu 2 jaja+50gr kielbasy+200gr szpinaku+grahamka+sok grapefruitowy 250ml+banan wnioski -hindu-6 w jedna 6 w druga,tempo srednie bo ciezko przetoczenia wolno zrobic:) -reczniki 3/3/3 -pompki z RR przybiodrach-do drzenia,tempo wolne:) -dipsy-musi byc asysta bo sie fotel kiwa:)ale kaptur i tyl delty czuc:) -podciaganie do karku-(1,2,3)x3 tempo srednie kettle-ida coraz lepiej;) a teraz pede na spacer i zakupy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 30 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 a dzis zamiast nog byl dzien na spacery:)i inne frykasy wiec nogi jutro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 31 Marca 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Czyli dziś nogi, jak poszły? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 31 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Będą o przepisowej porze czyli po 21:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 31 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 0;40 , imponujące nieprawdaż ? :D //dopiero teraz zwróciłem uwagę na to co stoi na półce po prawej stronie ,teraz juz się nie dziwię :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 31 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Całe jest imponujące :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 31 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 oj tam od razu imponujace,chlopak sie w Prypeci urodzil i go napromieniowalo:) a tak na serio to co robi w 30s chcialem zrobic z 16.nie udalo sie:)na pelnym wyproscie lokcia sie nie da:) ok ok dzis nogi:) 7.00 kasza jaglana ze smieciami+100gr twarogu+400ml jogurtu 10.00 grahamka+pomidor+200 gr kurczakowej wedliny 13.30 200gr watrobki wieprzowej+woreczek kaszy gryczanej+warzywa+chlust oliwy 17.00 woreczek soczewicy+jajko+warzywa+maly jogurt 150ml+troche orzeszkow 19.00 jakies podle resztki pizzy z lodowki i pare ciastek,marna przedtreningowka trening -krzeselko -przysiady -wstawanie pistoletowe -high step kettle 3x"fala" przed kettlami 250 ml soku grapefruitowego a po duze danio 400 ml+100 gr twarogu wnioski -krzeslo 3x 30s -przysiady tempo wolne jeden przysiad srednio 45 s,3 i 4 glowa 4glowego slabe jak ...za to okolice bioder trzymaja jak glupie:) -wstawanie pistoletowe nie jest zle,jeszcze troche szarpie ruch ale w przyszle nogi zejde troche nizej:) -high step po minucie wchodzenia bo pozna pora kettle robilem po minucie przerwy bo sie spieszylem zeby znowu nie jesc po treningu na sniadanie:)i teraz pot po dupie mi ciagle cieknie:) p.s. jak dobrze pojdzie to tez bede mial dwoch panow kettlow:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 1 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 licha klata i 12 min 7.00 kasza jaglana30gr+twarog 100gr+jogurt 400ml 10.30 duze danio 400ml+twarozek wiejski 13.00 200gr kurczaka+woreczek ryzu+warzywa 16.30 grahamka+200gr poledwicy sopockiej 17.30 trening -pompki w RR na ksiazkach -diamenty -spidermany -dipsy kettle 12min swingu:) po treningu 250ml soku grapefruitowego i godziwa porcja fasolki po bretonsku+100gr kurczaka+wafelek:) pozniej moze jeszcze twarog z bananem ale sie okaze:) wnioski -pompki-szly mi strasznie licho,od pierwszego powtorzenia poczulem dyskomfort na gornym przyczepie piersiowego.i bolalo i dupa ze zmeczenia miesnia:/tempo wolne(3-1-3) -diamenty-szly troche lepiej,pewnie przez inny kat ugiecia RR w barkach ale sily za wiele nie bylo.tempo wolne(3-1-3) -spidery tez jakos tak bez przekonania wiec zrobilem po kilka powtorzen ot tak w ramach dopompowania -dipsy to akurat szlo bez klopotu jak zwykle kettle a tu nowinka:)-12 min swingu-czyli jedziemy swing do oporu a jak juz sie nie da to przerwa na jogging/skakanke-okolo 20-30 s.i od nowa:)az do 12 min:)przezylem:)i takie mam schaby w ledzwiowym ze az milo:)program zapozyczony z ksiazki tsatsoulina. mam nadzieje ze jutro wstane:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 2 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 abs na szybko 7.00 owsianka ze smieciami+130gr twarogu 10.30 grahamka+200gr szynki 11.45 trening -wznosy NN do poziomu -wznosy kolan do klatki -plank -vsit -"janda" kettle 5min TGU po treningu 1 porcja 20gr gainera+banan a za 1h obiad czyli 200gr watrobki wieprzowej+woreczek kaszy+warzywa wnioski -wznosy NN gladko w miare poszly,do drzenia miesnia -kolana do klatki-kazde powtorzenie ladne technicznie:)zapedzilem sie i bylo az do pieczenia:) -plank w ramach odpoczynku:) -vsit luzik:)pelna kontrola ruchu i nawt z zatrzymaniem pare razy nad biegajacym maluchem:) -"janda" 3x5 bo nie wiem czy aby napewno robie to wlasciwie.niby latwe cwiczenie ale diabel tkwi w szczegolach.no i uchwyt na nogi mam marny(fotel) kettle kolejna nowosc od tsatsoulina-5 min ciaglego TGU ze zmiena reki po kazdym powtorzeniu.po tym sie spocilem:)no i barki,skosne i nogi popracowaly:) cala ta pierdola z 5min TGU i 12 min swingu to program minimum z ksiazki"wielkie wejscie odwaznikow kulowych"wiadomo kogo:) po wczorajszym swingu czuje dol plecow i poprawilo sie napiecie niskich aktonow brzucha(jakos ta kulke trzeba hamowac:)) planuje pojechac tym planem az do wakacji,moze na wakacjach nie bedzie sztrymu zdjac koszulke:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 2 Kwietnia 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Zdrowy posiłek przede wszystkim. I jak się gainerek sprawuje? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 2 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Szczerze mówiąc to jeszcze nie wiem bo trzymalem go na wrzesie? a że dzisiaj taka sytuacja z zarciem wyszła to otworzylem:-) poprzedni nie był zły chociaż efektów nie widzialem:-/ ten też raczej będzie sporadycznie uzywany;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 3 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 czwartkowy plecy +biceps 7.00 owsianka ze smieciami+twarog150gr 10.00 grahamka+200gr wedliny kurczakowej 11.30 trening -podciaganie nadchwytem (1,2,3)x4 -powiedzmy ze pike push up:) -podciaganie podchwytem (1,2,3)x3 -krotkie pompki kettle 12min swingu po treningu gainer 20/20 a po godzinie 200gr kurczaka+woreczek ryzu brazowego+zielenina 17.00 duze danio 400ml+serek wiejski 19.00 urodziny zony i jakies ciasto bleee a o 20.00 1 jajko+1 bialko+puszka tunczyka+pol ogorka+warzywa+kajzerka z ziarnami wnioski -nadchwyt-1 szczebelek wiecej,tempo wolne,biceps az rozbolal od napiecia -pike push ups-tak jak w zeszlym tyg,NN na fotelu,kat prosty w biodrach i jedziemy,tempo srednio wolne -podchwyt-(1,2,3)x3 wiecej nie wyszlo bo czulem ze nie zrobie szczebelka wiecej -krotkie-nawet nie zauwazylem:) kettle 12min swingu-pierwsza seria 60 machow:)nowy rekord:) a gainer cholernie spowalnia trawienie imho:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 3 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Jeej, gainer spowalnia trawienie bo jest na masę , im wolniejszy metabolizm tym korzystniej robić masę :D Jednak masa? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 3 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 niee,mam tak biegany dzien ze zaburzylo mi rytm posilkow:/posilek po treningu wypadl mi godzine przed obiadem:/i tak jak wczoraj,wrzucilem gainera ktory mial byc na wrzesien i po godzinie dopchalem sie obiadem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 5 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 sobotnie barki zwloklem sie pozno bo o 9 po wczorajszym asystowaniu mojej milosciwie panujacej zonie w strzelaniu do niemcow:) 9.00 duuza porcja owsianki ze smieciami+2 jajka+50gr poledwicy 11.30 trening -hindu -podciaganie na recznikach -pompki z RR przy biodrach -dipsy w wychyleniu -podciaganie do karku kettle 5min TGU po treningu jogurt 400ml+banan+lyzka miodu+100gr poledwicy wnioski -hindu-tempo dosc wolne,skupilem sie na powrocie gora i czulem jak okolice karku/szyji zaczynaja piec:) -reczniki-powolne ale bez wiekszego problemu i progresu -pompki z RR przy biodrach-jak zwykle:)ostatnia seria z podporem faktycznie przy biodrach i dlonmi skierowanymi do tylu.za wiele nie zrobilem -dipsy-maly zakres ruchu niestety ale do drzenia miesnia -podciaganie do karku-(1,2,3)x3 na rozstawie ciut wiekszym niz szerokosc barkow.na pelnej szerokosci drazka to tylko ledwo ledwo:) kettle TGU dalo rade:)idzie coraz lepiej z coraz wiekszym naciskiem na technike:) przy okazji podciagania wywiazala sie dyskusja nt bicepsow:)jako ze moj nie jest za duzy(chociaz rosnie:)) zaczelismy sie zastanawiac czemu?czy geny czy inne czynniki.i wyszlo ze okolica bicka przejmuje wiekszosc ciezaru nie dajac sie ww.miesniowi dorznac.i stad szerokie plecy i barki a mala raczka:)ale za to od razu nasunelo mi sie rozwiazanie-czyli technika irradiacji-"wypromieniowania"sily. ex. podczas wyciskania kettla sciskam raczke jak glupi,skutkuje to napieciem przedramienia i dolnej glowy bicepsu.tak juz sie robi i juz:)z drugiej strony unoszenie ramienia napina druga glowe plus jeszcze napiecie w obrebie barku.i w ten sposob bez ruszania samego dwuglowego dostaje on w kosc:)u mnie sie zaczyna sprawdzac:)czuje ze jest zdrowo naciagniety i na granicy skurczu:)czyli jest ok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 6 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 nogi wyjatkowo niedzielne:) 8.30 owsianka ze smieciami+twarog 150gr 10.30 trening -krzeselko -przysiady -wstawanie polpistoletowe:) -high step kettle 12min swingu po treningu banan+100gr kurczaka+duze danio 400ml+pol garsci rodzynek wnioski -krzeselko-im dalej tym lepiej:)ostatnia seria to juz w sumie nuda 3x30s -przysiad 3x3 gdzie kazdy przysiad to minuta.dzis bylo wybitnie na raty jako ze trzeba bylo zrobic blyskawiczna kapiel mlodszemu potomstwu:)tak ze trzymanie dzieciaka w wanience w polprzysiadzie i zmiania pieluchy w wolnym przysiadzie zmeczyly nogi:D -wstawanie polpistoletowe-tu widac poprawe,nawet ostatnia serie zrobilem na nizszym stoleczku.prawa jakos poszla lewa po 3 powt stracila sile.ale bylo:)jest ok:) -high step 3x 1min tempo wolne. kettle-dzis bylo ciezko i sekundy ciagnely sie jak glut po scianie:) mam nadzieje ze uda mi sie jeszcze dzis pare fail-zrobic na placu zabaw:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi