Kubur Napisano 27 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Cześć mistrzowie :D ! Proszę was o rade na temat tzw. Supli, odżywek itp. Mamusia mnie nie kocha i nie będzie mnie karmić samym kurczakiem, rybą i twarogiem. Więc postanowiłem kupić sobie odżywki. co o tym sądzicie... http://allegro.pl/activlab-mass-up-1200g-gainer-xxl-kreatyna-tauryna-i3830242242.html Pomóżcie i czy kreatyna najlepsza czy coś innego Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 27 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Wiesz suple co do tego żeby uzupełnić aby dietę , a nie że zamiast normalnego posiłku będziesz spożywać dane suple ;D Ale moim zdaniem jak już to kreatyna + jakieś białeczko i możliwe że jakiś gainerek :D Wiesz koszty możesz ponieść spore; D Ale ta kreatyna tania więc moze i ja sie skuszę hymmym ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Grudnia 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Mamusia mnie nie kocha i nie będzie mnie karmić samym kurczakiem, rybą i twarogiem. Z suplami, czy bez to i tak dietę musisz trzymać, czyli właśnie kurczak, twaróg itp. Bo to głównie mikroskładniki z produktów wpływają na budowę tkanki mięśniowej. Co do kreatyny to jest dobra, tylko właśnie trzeba dobrze jeść, żeby dała żądane efekty. Więc jeżeli nie możesz trzymać diety, to poleciłbym Ci jakieś białko. Ono będzie miało bezpośredni wpływ na budowę Twoich mięśni. Co do gainera, którego podałeś w linku, to tylko na nim daleko nie zajedziesz, choćby dlatego, że starczy na 6 dni. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubur Napisano 1 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Okej To może mógłby ktoś mi podać link do białka które stosuje ?? Nie orientuję się w tym i może ktoś mi pomoże Z góry dzięki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 1 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Tak wlasnie mialem psiac ;p starczyt ci na 6 dni więc jak dla mnie sie nie oplaca ;p lepiej cos wiekszego i na dluzej :D I rowniez jak Dynloth polecam ci jakies białeczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rufii Napisano 2 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 dobre białeczko: http://www.sfd.pl/sklep/Trec_Whey_100-opis600.html napisz moze mniej wiecej jakie masz srodki do dyspozycji wtedy znajdziemy cos dostosowanego pod ciebie kreatyna ktora aktualnie ja stosuje: http://www.sfd.pl/sklep/SFD_SFD_Pure_creatine-opis26688.html mi wygodniej brac kapsulki ale mozna rowniez w proszku, jak kto woli, pozdro :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 2 Stycznia 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Właśnie napisz jaki masz na to przeznaczony budżet to dobierzemy coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrado1104 Napisano 4 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 ja polecam białko KFD sam używam, smakuje dobrze i cena też jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakerr Napisano 27 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Hej, Koledzy wyżej oczywiście mają rację, najpierw odpowiednia dieta i zestaw ćwicze? a dopiero potem białko, odwrotna kolejność jakby nie ma sensu. Ciężko Ci doradzić bo nie wiem ile ćwiczysz itp.Ja z własnego doświadczenia mogę zaproponować odżywki : http://www.bcaa.pl/olimp/odzywki-bialkowe.html tam nie?le opisane więc Ty sam już zdecydujesz co chcesz wybrać do osiągnięcia celu. A i zgadzam się również co do opakowania-duże wychodzi zdecydowanie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 27 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 konrado, smakuje i cena ok. ale jak działa? Widzisz różnice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi