Kubur Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 Cześć mistrzowie :D ! Proszę was o rade na temat tzw. Supli, odżywek itp. Mamusia mnie nie kocha i nie będzie mnie karmić samym kurczakiem, rybą i twarogiem. Więc postanowiłem kupić sobie odżywki. co o tym sądzicie... http://allegro.pl/activlab-mass-up-1200g-gainer-xxl-kreatyna-tauryna-i3830242242.html Pomóżcie i czy kreatyna najlepsza czy coś innego Z góry dzięki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4lusz3k Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 Wiesz suple co do tego żeby uzupełnić aby dietę , a nie że zamiast normalnego posiłku będziesz spożywać dane suple ;D Ale moim zdaniem jak już to kreatyna + jakieś białeczko i możliwe że jakiś gainerek :D Wiesz koszty możesz ponieść spore; D Ale ta kreatyna tania więc moze i ja sie skuszę hymmym ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted December 27, 2013 Administrator Report Share Posted December 27, 2013 Mamusia mnie nie kocha i nie będzie mnie karmić samym kurczakiem, rybą i twarogiem. Z suplami, czy bez to i tak dietę musisz trzymać, czyli właśnie kurczak, twaróg itp. Bo to głównie mikroskładniki z produktów wpływają na budowę tkanki mięśniowej. Co do kreatyny to jest dobra, tylko właśnie trzeba dobrze jeść, żeby dała żądane efekty. Więc jeżeli nie możesz trzymać diety, to poleciłbym Ci jakieś białko. Ono będzie miało bezpośredni wpływ na budowę Twoich mięśni. Co do gainera, którego podałeś w linku, to tylko na nim daleko nie zajedziesz, choćby dlatego, że starczy na 6 dni. ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubur Posted January 1, 2014 Author Report Share Posted January 1, 2014 Okej To może mógłby ktoś mi podać link do białka które stosuje ?? Nie orientuję się w tym i może ktoś mi pomoże Z góry dzięki :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedzio12 Posted January 1, 2014 Report Share Posted January 1, 2014 Tak wlasnie mialem psiac ;p starczyt ci na 6 dni więc jak dla mnie sie nie oplaca ;p lepiej cos wiekszego i na dluzej :D I rowniez jak Dynloth polecam ci jakies białeczko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rufii Posted January 2, 2014 Report Share Posted January 2, 2014 dobre białeczko: http://www.sfd.pl/sklep/Trec_Whey_100-opis600.html napisz moze mniej wiecej jakie masz srodki do dyspozycji wtedy znajdziemy cos dostosowanego pod ciebie kreatyna ktora aktualnie ja stosuje: http://www.sfd.pl/sklep/SFD_SFD_Pure_creatine-opis26688.html mi wygodniej brac kapsulki ale mozna rowniez w proszku, jak kto woli, pozdro :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted January 2, 2014 Administrator Report Share Posted January 2, 2014 Właśnie napisz jaki masz na to przeznaczony budżet to dobierzemy coś. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konrado1104 Posted January 4, 2014 Report Share Posted January 4, 2014 ja polecam białko KFD sam używam, smakuje dobrze i cena też jest ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakerr Posted March 27, 2014 Report Share Posted March 27, 2014 Hej, Koledzy wyżej oczywiście mają rację, najpierw odpowiednia dieta i zestaw ćwicze? a dopiero potem białko, odwrotna kolejność jakby nie ma sensu. Ciężko Ci doradzić bo nie wiem ile ćwiczysz itp.Ja z własnego doświadczenia mogę zaproponować odżywki : http://www.bcaa.pl/olimp/odzywki-bialkowe.html tam nie?le opisane więc Ty sam już zdecydujesz co chcesz wybrać do osiągnięcia celu. A i zgadzam się również co do opakowania-duże wychodzi zdecydowanie lepiej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MerDano Posted March 27, 2014 Report Share Posted March 27, 2014 konrado, smakuje i cena ok. ale jak działa? Widzisz różnice? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts