MerDano Napisano 15 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Dużo mówić nie trzeba, cieszę się, że udało mu się w tak krótkim czasie wrócić do sił. Zauważcie, że nawet po rozerwaniu ścięgna, biceps szybko wrócił do swoich rozmiarów. Sądzę, że system nerwowy miał jak, by zapisane informacje na ten temat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 15 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Jest coś takiego jak pamięć mięśniowa no i tu to właśnie zadziałało Także szybko wrócił/wróci do swojego poprzedniego rozmiaru :D Adam Raw! Bestia jakich mało ! :D Podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 15 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Wooow :d Gościu wymiata :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 16 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Maluszek, tak o to mi chodzilo, masz do tego jakieś lektury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 16 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Nie właśnie :D Tylko gdzieś o tym usłyszałem,ale jak to działą dokładnie to nie wiem ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenujacy Napisano 23 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 W google jak wpiszesz to napewno coś znajdziesz bo to znane pojęcie które często jest sprawdzane u osób które kiedyś w przeszłości trenowały ,mialy przerwe i wracają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 24 Lutego 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 To jest dopiero dowód motywacji i samodyscypliny. Oczywiści miłości do sportu też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi