Lolas007 Posted August 11, 2020 Report Share Posted August 11, 2020 Siemano wam wszystkim trafiłem tu przypadkiem, podgladalem dobry tydzień wasze artykuły i postanowiłem sobie poczytać, dla mnie mega aktywność i mnie zainspirowało ten cały trening mega aktywność fizyczna elastyczna. Chodziłem na siłownię rekreacyjnie jakąś przygodę miałem przerwalem z pandemia ale raczej chciałbym mój organizm zmusić do takiej właśnie aktywności fizycznej elastycznej ? nigdy nie uprawialem tego typu sportu oprócz na siłowni rozgrzewka ? gdzies czytałem tu artykuł dla poczatkujacych myślę że lada dzień podzielę się z wami jak idzie pozdrowienia dla was ? 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaCC Posted August 11, 2020 Report Share Posted August 11, 2020 Witaj i niech moc będzie z Tobą. ? 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted August 12, 2020 Administrator Report Share Posted August 12, 2020 Siemanko witamy w ekipie ? Służymy pomocą, treningi z własną masą ciała są o tyle spoko, że można ćwiczyć w domu nawet jak wejdzie godzina policyjna i zakaz wychodzenia z domu ? 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banan Posted August 12, 2020 Report Share Posted August 12, 2020 Siema siema, fajnie że postanowiłeś dołączyć. :) Teraz obrać cel i rozpocząć drogę do niego :) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lolas007 Posted August 12, 2020 Author Report Share Posted August 12, 2020 Postanowiłem że względu na to że lubię aktywność na świeżym powietrzu, mocne ręce znaczy chwyt sam i wielu innych plusów szkoda że blisko lasu nie mieszkam ? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted August 13, 2020 Administrator Report Share Posted August 13, 2020 Sylwetka się poprawia, siła rośnie i do tego fajne rzeczy można robić ? Jesteś bardziej za bieganiem czy rowerem? ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lolas007 Posted August 13, 2020 Author Report Share Posted August 13, 2020 Wsumie rzuciłem papierosy jakieś dwa lata temu a kondycja nie ta postanowiłem rowerkiem długie trasy oraz za rok Chce jechać rowerem cały tydzień zrobić życiowe podejście ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted August 14, 2020 Administrator Report Share Posted August 14, 2020 19 godzin temu, Lolas007 napisał: Wsumie rzuciłem papierosy jakieś dwa lata temu Ooo super, dobra decyzja ? Cały tydzień rowerem? ? Masakra mnie po 20km tyłek boli na drugi dzień ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quake Posted August 14, 2020 Report Share Posted August 14, 2020 Siemanko Lolas, zatem trzeba zmienić świeżaka w kozaka :D Zakładaj dziennik treningowy i z naszym wsparciem zrobisz formę :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lolas007 Posted August 14, 2020 Author Report Share Posted August 14, 2020 Ja tam lubię nogi katowac dziś kolejne 80km poszło. Za rok rower zmieniam na coś lepszego myślę że po 150km będzie szło.. Od jutra sobie po robię papeczki na poreczach oraz się pod ciągnie na drążku zdam relacje ponieważ sobie pojadę rowerem jakieś 15mk na drążek ? pozdro wariTy ??️ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted August 17, 2020 Administrator Report Share Posted August 17, 2020 No i to jest pozytywnie nakręcony człowiek ? A jakim rowerkiem teraz śmigasz? Bo zbieram się do zakupu i zastanawiam się jaki kupić :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts