Administrator Dynloth Napisano 9 Czerwca 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 To jakie techniki już ogarnąłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 9 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Dziś poniedziałek, a więc klatka + triceps ! Rozpocząłem rozgrzewką na dworze, pare mu + rozgrzewka 5-10min. Chciałem ćwiczyć na zewnątrz ale po zrobieniu paru pompek byłem cały w komarach, więc olałem sprawę i poszedłem do domu :D Włączyłem eska.tv i zacząłem :D Dodam, że chciałem połączyć robienie powtórzeñ baaardzo powolnych, średnio 2sek na pompkę z holdem w dolnej fazie z normalnymi powtórzeniami. Także 1 i 3 seria jest powolna a 2 to są powtórzenia normalne :D Dlatego taki wynik : ) Pompki z rękoma szeroko, nogami na podwyższeniu 25/40/25 Pompki diamentowe 15/25/15 Spiderman PushUps/ side to side/ typewriter 26/20/20 Dipsy 15/20/20 Pompki na kostkach 20/20/25 Pompki w HS ( dokładne) 10/8/6 Szukam swojego rytmu by dać z siebie 110% na treningu , dlatego tak eksperymentuje , raz powolne powtórzenia czysto na siłe, drugi coś innego :D Wydaje mi się, że tym sposobem co ja ćwicze daje z siebie naprawde wszystko, dawno tak się nie zmęczyłem ! :D Wczoraj nie dodałem postu bo ćwiczyłem z reidarą w parku i komary nas zjadly xd Miłego wieczoru :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 9 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 @Dynloth, sorka nie widziałem, że coś napisałeś : ) Techniki hmmmm, chyba najbardziej ogarnałem mu , jest coraz bardziej techniczny, może kiedyś dojde do poziomu jaki jest w bar brothers :D Front lever .. 1 s utrzymam, jest progres ale powoli idzie :D Ważne, że ide do przodu nie ważne w jakim tempie :D Hand stand - raz sie uda 10 sek, raz nie . Nie wiem co o tym sądzić :D HF- 1 sek utrzymuje , raz sie uda raz nie haha, ale też czuje progres. Potrafie już znale¼ć się w tej pozycji, potrafię podnieść tak że nogi ma równolegle do rurki, co kiedyś bylo dla mnie nie lada wyczynem :DBl- ciągle słabo, zaniedbane na rzecz FL :D Planche - nie ćwiczę tego zbytnio ale tucka utrzymam :D Ogólnie czuje progres w technikach, ale nie jest to jakiś bardzo postęp :D Wszystko powoli ale do przodu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 10 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 ohh ahhh , dziś wtorek : Padłem, cały jestem spocony, naleśnika z serem na kolacje.. Nie mam sił pisać .. Nie mogę ćwiczyć na drążku z racji komarów, a w samo południe się znowu nie da ahh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 11 Czerwca 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Mamy podobne problemy. ;D Mnie też te małe podstępne komary prześladują na treningach. ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 11 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Próbowałem już psikać się offem , nic nie dało Teraz chyba zainwestuje w takie spiralki, które się palą i tworzą taki śmierdzący dym, wole to wdychać niż być pogryzionym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 11 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 uff ale upał ! ¦roda , a więc plecy + biceps ! Podciaganie nachwytem szeroko : 10/10/6 Krótkie pompki z rekoma wąsko : 80/80/80 Podciaganie podchwytem zamknietym : 9/6/- Koniec haha :D wiem , że słabo, może to przez ten upal, ale mam też straszne zakwasy po treningach, także dzisiaj zrobie sobie jeszcze Pompki na rekach przy scianie i ćwiczenia na górne partie pleców .. Jestem padnięty, nie moge utrzymać rąk w poziomie a co dopiero się podciągac Jutro regen albo jakaś latwa technika @edit. Dodam, że dzisiaj ide jeszcze na basen , także plecy będą zrobione :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reidar Napisano 11 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Uuuu, a z kim na ten baaasen? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 11 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 z kruczkowskim ! 15 basenów przepłynąłem , ehh nie mam kondycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 12 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Dzisiaj po raz pierwszy spróbowałem zrobić trening Core :D Ukradziony od Scy :D 3 SERIE, 2 MIN 1. Unoszenie nóg na poręczach 20 2. Uginanie ciała na podpórkach 15 3. Uginanie nóg stojąc na głowie 10 4. Unoszenie na przemian nogi i ręki 15 5. Podnoszenie nogi podczas SidePlanku ( 15 lewa , prawa) 6. Skłon-pozycja do pompki- powrót - 10 7. Æwiczenia na lęd¼wie - 20 Przerwa między ćwiczeniami - brak. Robiłem wszystko na jednym oddechu, spociłem się jak nigdy :D zobaczymy jakie będą efekty tego treningu Mam problem z ćwiczeniem "Uginanie nóg stojąc na głowie ". Robiłem to tak, że stałem na głowie i uginalem nogi w kolanach, a nie, że dotykałem wyprostowanymi nogami podłogi . To na tym polega ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 17 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Dawno nie pisałem Mam teraz mało czasu na trening, ponieważ chodze do pracy :D Praca fizyczna także zawsze coś :D Ustawiam takie 20kg worki na palety, dziennie robie ok 12 palet, worki na jednej palecie waża 960kg, także ten.. Staram się ćwiczyć z rana, dziś zrobiłem 8 mu, proby hf i hs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reidar Napisano 17 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Rób trening jak w "championie" gdy przerucali głazy do ciężarówki. :P W ogóle obejrz jak nie oglądałes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 18 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 nie oglądałem :D Tęsknie za dobrym treningiem ale myśle, że już jutro taki sobie zrobie :D Zawsze przed pracą ide na drążęk, wczoraj zrobiłem 8 mu pod rząd, pare wznosów i tyle :/ Dzis trochę się podciagałem, zaraz zrobie trening hs + pompki w hs :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 23 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Siema ! Od jakiegoś czasu nie dodawałem postów z powodu .. pracy Od tego tygodnia pracuje w godzinach 6-14 także będą planowane treningi i wpisy :D Miałem pracować przez 2-3 miesiące a umowę mam do koñca miesiąca, wykorzystywania pracowników na każdym kroku, dochodzę do wniosku, że w Polsce nie znajde pracy także Holandia albo Anglia za pare tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 23 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Dziś chest day , a więc :D Dipy 20/20/20 Pompki z nogami wysoko rece szeroko : 36-38-40 diamenty: 25/25/20 nie mam pojęcia jak nazywa się kolejne ćwiczenie :D crucyfiksy : 20/20 pompki odwrotne 30/30 Przypomniałem sobie oo filmiku Pow3ra, który pokazywał swój drop set :D Także zrobiłem też swój :D 5mu,10wycieraczek,5 dipow(russian dipow albo inne warianty), podnoszenie fl - wszystko 3 serie, czasami dodawałem ćwiczenia jeszcze :P Na koniec zrobilem dipsy na drążku i czuje triceps tak jak powinno się go czuć ahh :D edit. Zrobiłem jeszcze trening hs ( próby + pompki :D) + na dobicie takie dipy dziwne :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 25 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 jakiś tam filmik mi się zaplątał :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reidar Napisano 25 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 That's my man! :D Brawo! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 26 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Dziś freestylle + core ! O to co udało mi się zrobić 3 SERIE, 1min 1. Unoszenie nóg na poręczach 20 2. Uginanie ciała na podpórkach 15 3. Uginanie nóg stojąc na głowie 10 ( tutaj mam problemy, uginam nogi w kolanach bo nie umiem jeszcze robić tego jak nalezy, chociaz dzisiaj jedno powtorzenie zrobilem, mysle ze to kwestia wprawy ) 4. Unoszenie na przemian nogi i ręki 15 5. Podnoszenie nogi podczas SidePlanku ( 15 lewa , prawa) 6. kółko - 5 7. Pompki w mostku - 10 Zrobiłem jeszcze trening HS poprzez probowanie, uczylem sie overa i ogarnalem mu na niskiej poręczy do dipsow :D nigdy tego nie moglem zrobic nie wiem czemu :D nagralem tez maly freestyle ale zal pokazywac hahha :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 26 Czerwca 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Dobry filmik. ;D Co żal, pokazuj śmiało, co do MU na poręczach to ważny jest sposób trzymania drążka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 26 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 spoko, nagrywam prawie wszystko, kiedyś to skleję i bedzie ciekawy filmik pokazujący progres :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 26 Czerwca 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 A mówię Ci ile jest zabawy jak się nagra jakiegoś faila. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 28 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 hahah wiem właśnie , ostatnio nagrałem jak zaliczylem glebe i prawie sobie głowe rozwaliłem, ale na szczęście nic mi się nie stalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 28 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 No to dobrze, Street workout i tak jest mało kolizyjny :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 28 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 dziś robie sobie rest , nie mam siły na ćwiczenia Cały dzien pomagalem w domu, od 6 rano bylem w pracy, spalem 3 h . Jutro trening plecy biceps + hs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 29 Czerwca 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Ja to bez 8h snu nie funkcjonuję poprawnie. ;p A odpoczynek jest czasami lepszy od treningu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi