ZIPOLA Napisano 10 Stycznia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Spadochron Cyferki czy literki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Stycznia 2019 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Cyferki Poznań przyszłość, czy cofnąć się do przeszłości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 10 Stycznia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Cofnąć się do przeszłości i naprawić to i owo Film czy serial? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Stycznia 2019 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Serial Ryż czy kasza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 10 Stycznia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 kasza, jakościowo jest lepsza od ryżu zielony jasny czy zielony ciemny? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Stycznia 2019 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Zielony jasny Na śniadanie omlet czy owsianka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 10 Stycznia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Omlet pod czy nad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Stycznia 2019 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Pod Zakupu prze internet, czy fizycznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 10 Stycznia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Fizycznie Kajak czy łódka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Stycznia 2019 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Kajak Gra planszowa czy komputerowa? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 10 Stycznia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 planszowa chipsy czy chrupki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Stycznia 2019 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Chipsy jak już grzeszyć to na ostro Śpiew czy taniec? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 10 Stycznia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Jedno i drugie uwielbiam Piłka nożna czy kosz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Stycznia 2019 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Kosz Randka czy trening? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 10 Stycznia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Trening Tenis ziemny czy stołowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Stycznia 2019 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Stołowy w ziemny nigdy nie grałem :C Salto w tył czy w przód 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 10 Stycznia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Zaś to salto wybieram opcje trzecią, fikołek w przód inaczej mówiąc to takie SALTO TUCK Trawa czy ziemia? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Stycznia 2019 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Trawa Trening codziennie czy co 2 dzień? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 10 Stycznia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Co drugi dzień, żeby regeneracja była Blok czy kamienica? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Stycznia 2019 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Blok, przynajmniej u mnie w mieście to kamienice nie są zbyt ciekawe Bieganie rano czy wieczorem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 10 Stycznia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Rano. Niby jest legenda, że rano zwłaszcza jak się biega przed jedzeniem wydziela się kortyzol ale na mnie bardzo dobrze działało jak biegałam rano i dobrze się czułam chomik czy świnka morska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 11 Stycznia 2019 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 Mnie też uczyli o kortyzolu i grejpfrucie z rana Świnka Wąż czy pająk? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 11 Stycznia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 Trzeba by było dojść do badań jak to z tym jest rzeczywiście, bo już się spotkałam z tym, że czegoś uczyli co nie koniecznie było zgodne z prawdą wąż kabanosy czy kiełbasa? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 11 Stycznia 2019 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 Ja też już to przeszedłem Kiełba Rosół, czy flaki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 11 Stycznia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 Rosół Mąka orkiszowa czy kokosowa? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi