ares11 Napisano 10 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Witam ! Ostatnio na treningach (głównie podczas trenowania klatki i tricepsa) odczuwam niepokojący bół w łokciu podczas wyprostu rąk przy pompkach. Czy ktoś z was miał doczynienia z taką dolegliwośćią ? Co więc robić a czego nie należy ? Z góry dziękuje za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 10 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 bol w srodku stawu czy gdzies na wyrostkach bocznych?pewnie na zewnetrznym?opisz troche dokladniej miejsce i jutro w wolnej chwili dam ci znac co mysle nt:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ares11 Napisano 10 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 właśnie od wewnętrznej strony , wydaje mi sie że jest to jeszcze kość ramienia albo staw łokciowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 11 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 1 a jak z ruchami nadgarstka?boli przy jakims? 2 jak polozysz kciuk zdrowej reki na poczatku bicepsa,pod pacha i zaczniesz zjezdzac w dol to boli na pierwszej wyrostku kostnym na jaki trafisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ares11 Napisano 11 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Nie , ani w pierwszym ani drugim przypadku opisanym powyżej nie odczuwam bólu . Tylko przy wyproście ręki przy pompkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozwiązanie mcfinn Napisano 11 Lutego 2014 Rozwiązanie Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 To dobrze:-) w takim wypadku imho to przeciążenie ? Streching, dobre rozgrzewki i tydzień obniżenia intensywności ćwiczeń powinny załatwić sprawe:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flash Napisano 11 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Mcfinn dobrze radzi, też tak miałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ares11 Napisano 11 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Dziękuje za pomoc. Zastosuje się do zalece? i po tygodniu dam znać czy coś się zmieniło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reidar Napisano 1 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 I jak Ares? Już mineło kikla miesięcy, akurat przeglądałem kontuzje w poszukiwaniu czy ktoś miał już coś z łokciem nie tak i trafiłem tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ares11 Napisano 1 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 Ból minął , lecz miesiąc po kontuzji nadal uważałem na łokieć . Wykonywałem o wiele mniej pompek i podciągnięć . Zauważyłem że zbyt szybkie wykonanie powtórzenia mogło być powodem owego bólu . Polecam w tej sytuacji również ściągacz , który usztywnia rękę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reidar Napisano 1 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 A teraz już wszystko dobrze i ból nie powraca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 2 Maja 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 My z chłopakami byliśmy na pokazie wczoraj w Przeżmierowie, po 9h treningu razem z pokazami to 4/5 odczuło ból w łokciu. ;D Jest to przeciążenie, po kilku dniach minie. Tylko staraj się nie nadwyrężać dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reidar Napisano 2 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Nie wiem czy to nadwyrężenie. To się pojawiło tak nagle, z niczego Pierw był ból barku przez długi czas, potem nagle po dniu w którym NIC nie robiłem zacząłem czuć ból w łokciu, sam nie wiem. Teraz nic nie robię i czekam ^^ Smaruję altacetem, rozgrzewam lekko, myślę czyby nie związać jakimś bandażem elastycznym i zobaczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 14 Stycznia 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Pytanie zostało rozwiązane, lub wyjaśnione. - Temat zostaje zamknięty. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi