Trip Napisano 16 Marca 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2021 Ile czasu trwa Twój trening? Pół godziny, godzinę, dwie a może więcej? :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endriu Napisano 16 Marca 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2021 U mnie wygląda to średni koło godzinki treningu :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 16 Marca 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2021 U mnie około 1h-1:30h~, a najdłużej lekko ponad 2 godzinki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 17 Marca 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2021 U mnie godzinka z małym hakiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz2 Napisano 28 Maja 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2021 Godzina do półtorej godziny ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 28 Maja 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2021 Czyli wszyscy podobnie i optymalnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 12 Lipca 2022 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2022 Czyli ja jestem odmieniec i ćwiczę ponad 2h ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi