Mario Napisano 14 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Mariusz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 11 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Konrad, hejka czesc :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 11 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 no to nie bd gorszy:D Matik:D Yo:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 11 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Karolina :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcing131 Napisano 12 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Siema Marcin. Po nicku to raczej trudno rozkminić :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek702 Napisano 22 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Witam Panie & Panów Jam jest Leszek xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szklanek23 Napisano 23 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Bartosz lub Bartek, ewentualnie Bartka jestem;). Nie Bartłomiej. A już na pewno nie Bartuś czy Barti, bo to brzmi kiczowato i cukierkowo:D. Pozdro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 23 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 A ja jestem Dawid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi