Kapitan Pow3r Napisano 14 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Polecam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Napisano 14 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Całkiem spoko. Może użyję tej rutynki na swoim treningu, niech się chłopaki nauczą wreszcie MU, ano i ja poćwiczę. Na pewno nie zaszkodzi. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 14 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 bunny hopsy moze jeszcze zrobie ale przy ply pullupsach grawitacja by sie o moj tylek przypomniala:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulco Napisano 19 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Ja muszę popracować nad usztywnieniem nóg. obecnie wspomagam się nimi podczas wejścia, przez co nie wygląda to poprawnie technicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esior Napisano 19 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 O super muszę spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 19 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Nie ma tam jeszcze eksplozywnego podciągania nóg do klatki piersiowej, ponoć bardzo pomaga w początkach, choć sam jeszcze muscle up'a nie opanowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HYBRYDO Napisano 20 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 nie ma bo koleś na koncu napisał że nie ma kippingu ponieważ jego zdaniem należy od początku uczyć się właściwej formy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 20 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 To jego zdanie. Jeżeli od początku tylko właściwej formy byś się uczył, to Muscle Upa zrobił byś za jakieś 2 lata . Nawet ja jeszcze nie do koñca potrafię Mu siłowego, chociaż potrafię zrobić SlowMU, MU False Grip. Do MU siłowego trzeba na prawdę dużej mocy. Æwiczenia są dobre, a jak temat nauki MU to i ja dołożę swoje ćwiczenia, które mi pomagają przy MU: -Dipy do przekręcenia łokci na dół -Powolne opuszczanie MU -Podciągnięcia do brzucha -ew. żeby wyrobić pamięć mięśniową, MU z pomocą -slow Muscle Up Jest jeszcze bardzo fajna wersja MU: podciągnięcie eksplozywne (bez kippingu), zmiana chwytu na false grip i wyjście do góry. Jest to łatwiejsza wersja od MU siłowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi