Jump to content
Workout Athletes

Wyzwanie treningowe

Majkel
 Share

Recommended Posts

Może słyszeliście już o wyzwaniu piwnym, trochę o nim głośno. Jeżeli ktoś nie słyszał, to chodzi w nim o to, że nominujemy jakąś osobę, a ona musi w ciągu 24 godzin wypić 0.5 l piwa, nagrać filmik potwierdzający to i może nominować 3 następne osoby. I historia się powtarza. Moim zdaniem to szerzenie alkoholizmu. W internecie jest mnóstwo dzieci, którzy nie potrafią oddzielić dobra od zła i oglądając swoich starszych kolegów pijących browary na raz nie jest dobre. Dlatego pomyślałem o stworzeniu w opozycji Wyzwania Treningowego. Czyli tak samo, jak ktoś nas nominuje, to mamy 24h, żeby wykonać jakieś zadanie (co to będzie to jeszcze wymyślę) i nominuje następne osoby. Potrzebuję kogoś o pomocy z ogarnięciem tego, chcę stworzyć stronę na fejsie i to rozgłosić. Ktoś chętny?

• Replies 17
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

No to się ogarnie co i jak właśnie. To jakby ktoś chciał pomóc to niech mi wyśle na priv swojego fejsa i wtedy się dogadamy i dopieścimy zasady gry itd. Przy okazji uporządkujemy stronę. Jutro się za to mam zamiar zabrać po treningu, gdzieś koło 17:00, 18:00.

Super, dziś jak mówiłem koło 18:00 się za to zabiorę. Wysyłajcie mi na priv Waszego FB, ja dodam do znajomych i zrobimy o 18:30 konferencję i tak się dogadamy co i jak, wszystko ładnie ustalimy. Tak się domyślałem, że ludzie już zaczęli zamiast piwa robić pompki itd, ale to są pojedyncze osoby. Chcę to rozpowszechnić na szerszy zasięg odbiorców. W opozycji do picia piwa.

a moze poprostu bedziemy sie trzymac prostoty? dla wszystkich bez wzgledu na zaawansowanie bedzie mozna dawac rozne wyzwania np. ktos mi rzuci wyzwanie na backlever,wiadomo ze nie zrobie ale filmik z proby wrzucic musze.i wtedy musze sie przygotowac do tego jak to sie robi jak sie pracuje a po publikacji i jest ubaw z faila i porady co zrobic zeby wyszlo:)oczywiscie nie tylko techniki ale tez inne rzeczy.co myslicie?

• 1 month later...