Majkel Napisano 14 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Może słyszeliście już o wyzwaniu piwnym, trochę o nim głośno. Jeżeli ktoś nie słyszał, to chodzi w nim o to, że nominujemy jakąś osobę, a ona musi w ciągu 24 godzin wypić 0.5 l piwa, nagrać filmik potwierdzający to i może nominować 3 następne osoby. I historia się powtarza. Moim zdaniem to szerzenie alkoholizmu. W internecie jest mnóstwo dzieci, którzy nie potrafią oddzielić dobra od zła i oglądając swoich starszych kolegów pijących browary na raz nie jest dobre. Dlatego pomyślałem o stworzeniu w opozycji Wyzwania Treningowego. Czyli tak samo, jak ktoś nas nominuje, to mamy 24h, żeby wykonać jakieś zadanie (co to będzie to jeszcze wymyślę) i nominuje następne osoby. Potrzebuję kogoś o pomocy z ogarnięciem tego, chcę stworzyć stronę na fejsie i to rozgłosić. Ktoś chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reidar Napisano 14 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Bardzo dobry motyw. :D Powiedz tylko kiedy chcesz się tym zająć, w sumie z chęcią bym pomógł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 14 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 U mnie na fb już takie coś ruszyło dziś zostałem nominowany, żeby wrzucić zdjęcie z treningu i nominowałem kolejne 3 osoby, żeby wrzuciły zdjęcia tylko ciężko jest znale?ć osoby w swoim gronie, które ćwiczą :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 14 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Pomysł w deche:-) jestem za:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reidar Napisano 14 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Hmm zdjecia? A nie może lepiej jakieś wyzwania typu "Masz 2 tygodnie żeby wrzucić filmik jak podciągasz się NP. 10 razy" albo robisz tyle tyle pompek, czy robic HF dla bardziej zaawansowanych itp :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Napisano 14 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 No to się ogarnie co i jak właśnie. To jakby ktoś chciał pomóc to niech mi wyśle na priv swojego fejsa i wtedy się dogadamy i dopieścimy zasady gry itd. Przy okazji uporządkujemy stronę. Jutro się za to mam zamiar zabrać po treningu, gdzieś koło 17:00, 18:00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pesteq Napisano 15 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Widziałem na youtube, że ktoś zrobił w zamian pompki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkles Napisano 15 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 ¦wietny pomysł ! jestem jak najbardziej za :D Jak będziesz coś działać, to dawaj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawcio1234562 Napisano 15 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 pomysl super tylko nie kazdy przepada za sportem tak samo jak mysle wiekszosc z nas za alko :D ale zawsze mozna jakies inne wyzwanie wymyslic pisze sie na to i pomoge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Napisano 15 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Super, dziś jak mówiłem koło 18:00 się za to zabiorę. Wysyłajcie mi na priv Waszego FB, ja dodam do znajomych i zrobimy o 18:30 konferencję i tak się dogadamy co i jak, wszystko ładnie ustalimy. Tak się domyślałem, że ludzie już zaczęli zamiast piwa robić pompki itd, ale to są pojedyncze osoby. Chcę to rozpowszechnić na szerszy zasięg odbiorców. W opozycji do picia piwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 15 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 a moze poprostu bedziemy sie trzymac prostoty? dla wszystkich bez wzgledu na zaawansowanie bedzie mozna dawac rozne wyzwania np. ktos mi rzuci wyzwanie na backlever,wiadomo ze nie zrobie ale filmik z proby wrzucic musze.i wtedy musze sie przygotowac do tego jak to sie robi jak sie pracuje a po publikacji i jest ubaw z faila i porady co zrobic zeby wyszlo:)oczywiscie nie tylko techniki ale tez inne rzeczy.co myslicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 15 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Ja sie chetnie przyłacze ale zadnej techniki raczej nie zrobie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 15 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 ja tez nie ale kto nie probuje ten nie wie.ale posmiac sie lubie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Napisano 15 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 To też dobry pomysł. Ale kierowany raczej tylko do ludzi z SW. Sobie możemy takie wyzwania rzucać, ale kumplom, którzy nie wiedzą o co chodzi to np. 30 pompek. Dziewczynom oczywiście przysiady! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 15 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 damy tez moga syrenki robic;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy Monkey Napisano 15 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Bardzo dobry pomysł. Można podawać 3 cwiczenia i nominowani będą wybierać co im bardziej pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Napisano 15 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Można i tak. Dzisiaj ustalimy co i jak na FB konferencji. Ktoś chętny do pomocy? Wysyłać mi na priv swojego FB, to dodam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinv94 Napisano 7 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 ja bym dołączył lecz zbytnio nie ogarniam: D jakiś link podasz może xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi